BINGE

6 filmova i serija na Netflixu koje se isplati pogledati ovog (produženog) vikenda

Ako ste za uskrsni vikend isplanirali city break ili ste možda među onima koji odlaze duže putovanje, zavidimo vam. No, ako ipak ostajete kod kuće pod dekicom jer vrijeme vani još uvijek nije tako toplo za preduge proljetne šetnje, imamo rješenje za vas.

Omiljeni streaming servis Netflix gotovo svakog tjedna izbacuje nove serije i filmove, a iduće naslove možete bingeati sami ili s društvom. Različiti žanrovi od dječjih i romantičnih filmova pa sve do znanstveno-fantastičnih serija i dokumentaraca omogućuju da svatko pronađe nešto za sebe. Iako su i televizije ovoga vikenda pripremile bogat program, mi vam donosimo novitete na Netflixu.

CHUPA

"Chupa" je američki fantastični avanturistički film u koji će se zaljubiti djeca jer radnja obećava pravu avanturu. Tijekom posjeta obitelji u Meksiku usamljeni se dječak sprijatelji s mitskim stvorenjem koje se skriva na ranču njegova djeda te krene u pustolovinu života.

ZAVADA

Vjerojatno ne postoji osoba koja se u nekom trenutku svog života nije posvađala u prometu. No, što kad se ta svađa pretvori u nešto puno više. Upravo o tome progovara nova zabavna i napeta serija "Zavada". Između dvoje neznanaca, građevinara kojemu propada tvrtka i nezadovoljne poduzetnice, nakon sukoba na cesti izbije svađa koja im pobudi najmračnije nagone.

UBOJICA OPONAŠATELJ

Ukoliko volite dobre krimiće, serija "Ubojica oponašatelj" bit će vaš izbor. Nakon što zbog niza strašnih ubojstava gradom zavlada kaos, uporni državni tužitelj upusti se u igru mačke i miša s opasnim manipulatorom.

TRANSATLANTIC

Na Netflix je stigla i jedna serija koja nas vraća u prošlost. Dvoje Amerikanaca sa saveznicima organiziraju improviziranu misiju spašavanja u Marseillesu 1940. da bi pomogli izbjeglicama koje bježe iz Europe u Drugom svjetskom ratu.

LEWIS CAPALDI

Ukoliko volite dokumentarce razveselit će vas da je Netflix izbacio novi intimni i duboki uvid u životno putovanje škotskog pjevača, tekstopisca i glazbenika Lewisa Capaldija koji od ambicioznog tinejdžera s popularnim nastupom dolazi do zvijezde nominirane za Grammy. Kako se Capaldi nosi s izazovima u području mentalnog i fizičkog zdravlja, pogledajte u dokumentarcu koji je u jednom danu došao na top 10 najpopularnijih filmova.

GLAD: IGRA ŽUDNJE

Za ljubitelje kuhanja stiže nova filmska poslastica, "Glad: Igra žudnje". Prihvativši ponudu da je obučava zloglasni i nemilosrdni kuhar, talentirana mlada specijalistica za uličnu hranu gura se do samih granica izdržljivosti. Izlazi ove subote.

Linker
14. travanj 2024 03:55