NE PROPUSTITE

14 najboljih Netflixovih filmova koji nas očekuju u 2023. godini

Bez obzira jeste li ljubitelj romantičnih komedija, animiranih filmova ili napetih trilera, na ovoj će se listi zasigurno naći ponešto za vas.

Od romantičnih komedija do kriminalističkih trilera i znanstvene fantastike, i ove nas godine na Netflixu očekuje cijeli niz novih filmskih naslova. Također, čini se kako će 223. na popularnoj streaming platformi biti u znaku velikih holivudskih imena, zvjezdanih povrataka i dugoočekivanih nastavaka, a za sve one koji umjesto kina radije biraju udobnost svoga doma donosimo listu Netflixovih originalnih filmova koje ne smijete propustiti.

You People

Datum izlaska: 27. siječnja 2023.

Redateljica Kenya Barris u suradnji s Jonahom Hillom stoji iza komedije o generacijskim i kulturološkim razlikama dviju obitelji koje povezuje novopečeni par, a glumačka postava uključuje velika imena poput Eddieja Murphyja i Julije Louis Dreyfus.

Your Place or Mine

Datum izlaska: 10. veljače 2023.

Ashton Kutcher i Reese Witherspoon glume stare prijatelje koji se odlučuju zamijeniti za kuće kako bi "začinili" svoje živote. Tako dobivaju jedinstven uvid u živote onog drugoga i to će, čini se, probuditi i ljubavne iskrice...

Luther: The Fallen Sun

Datum izlaska: 10. ožujka 2023.

Dugoočekivana kriminalistička drama u režiji Jamieja Paynea je filmski nastavak istoimene britanske televizijske serije, a Idris Elba će ponoviti svoju kultnu ulogu detektiva Johna Luthera.

Mother

Datum izlaska: 12. svibnja 2023.

Jennifer Lopez u akcijskom trileru igra ubojicu u bijegu od opasnih neprijatelja, koja napušta svoj zaklon kako bi zaštitila svoju kćer, koje se odrekla godinama ranije.

They Cloned Tyrone

Datum izlaska: 21. srpnja 2023.

Miješajući znanstvenu fantastiku s pulp fictionom 70-ih, They Cloned Tyrone prati trio neobičnih protagonista koji slučajno otkrivaju tajne vladine eksperimente koji uključuju kloniranje.

Lift

image

Lif Netflix

NETFLIX

Datum izlaska: 25. kolovoza 2023.

Pljačkaši iz različitih država, koje igraju Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Sam Worthington i Vincent D’Onofrio, unovačeni su kako bi spriječili teroristički napad i pritom moraju izvršiti pljačku u zrakoplovu usred leta.

Love at First Sight

Datum izlaska: rujan 2023.

Inspirirana knjigom Statistička vjerojatnost ljubavi na prvi pogled, radnja filma prati dvoje ljudi koji se susreću i počinju zaljubljivati jedno u drugo na međunarodnom letu, no zatim izgube trag na carini.

The Killer

image

The Killer

NETFLIX

Datum izlaska: 10. studenog 2023.

David Fincher, redatelj uspješnica poput The Social Network, Gone Girl, Fight Club i The Girl with the Dragon Tattoo, stoji iza filma temeljenog na francuskom grafičkom romanu o ubojici s Michaelom Fassbenderom u glavnoj ulozi.

Family Affair

image

Family Affair

NETFLIX

Datum izlaska: 17. studenog 2023.

Romantična komedija prati ljubavni trokut mlade djevojke (Joey King), njezinog šefa (Zac Efron) i njezine majke (Nicole Kidman).

Rebel Moon

Datum izlaska: 22. prosinca 2023.

Epska svemirska opera u režiji Zacka Snydera smještena je u miroljubivu koloniju na rubu galaksije kojoj prijeti vojska tiranskog vođe, a spas će potražiti u mladoj ženi tajanstvene prošlosti.

Nimona

image

Nimona

NETFLIX

Datum izlaska: 2023.

Nimona je dugoočekivana animirana adaptacija istoimene strip serije ND Stevensona, koja prati tinejdžericu sa sposobnošću promjene izgleda i oblika, koja se našla na meti ubojice.

The Wonderful Story of Henry Sugar

Datum izlaska: 2023.

Wesu Andersonu nisu strana djela Roalda Dahla. Njegov animirani Fantastični gospodin Lisac odmah je postao klasik, a ovoga puta adaptira kratku priču.

Rustin‘

image

Rustin‘

NETFLIX

Datum izlaska: 2023.

Legendarni redatelj George C. Wolfe donosi nam priču o borcu za građanska prava Bayardu Rustinu, s Colmanom Domingom u glavnoj ulozi.

Maestro

image

Maestro

NETFLIX

Datum izlaska: 2023.

Biografski film o skladatelju Leonardu Bernsteinu režirao je Bradley Cooper, koji u njemu glumi s Carey Mulligan, a producirali su ga Martin Scorsese, Steven Spielberg i Todd Phillips.

Linker
05. ožujak 2024 17:19