Blagdani uz maraton

Što je novo na Netflixu u travnju? Donosimo pregled noviteta najpopularnijeg streaming servisa

Donosimo preporuku pet najuzbudljivijih naslova novih serija koje su najavljene za travanj 2021.

S posljedicama pandemije Covida-19 koja još uvijek drži svijet u šaci, a potencijalno će promijeniti i društvene navike dugoročno, novi naslovi koje nudi Netflix nikad nisu bili više dobrodošli.

Slobodni dani, višak vremena, a smanjene mogućnosti druženja daju idealnu kombinaciju za gledanje kvalitetne produkcije, filmova, dokumentaraca i serija. Budući da tako živimo već više od godinu dana, mnogi su pogledali sve što se moglo, ili što im se sviđa - stoga su novi naslovi prava stvar. Donosimo samo neke od najuzbudljivijih novih izdanja na Netflixu, najavljenih za ovo proljeće.

Worn Stories (1. travanj)

Smiješna, tragična, dirljiva i slavljenička - Worn Stories je dokumentarna serija koja otvara ormare različitih skupina ljudi kako bi otkrili prave riznice priča o značenju iza komada odjeće. Serija je napravljena kao mješavina intervjua s kulturnim ličnostima i pripovijedanja.

Concrete Cowboy (2. travanj)

Temeljena na romanu "Ghetto Cowboy" autora Grega Nerija, što je fikcionalizacija Fletcher Street Urban Riding Cluba - neprofitne organizacije posvećene konjaništvu unutar grada na sjeveru Filadelfije.Tinejdžer kojeg glumi Caleb McLaughlin otkriva svijet urbanog jahanja konja kada se useli svom ocu (Idris Elba) s kojim je izgubio kontakt.

Madame Claude (2. travanj)

Smještena u Parizu kasnih šezdesetih, Madame Claude (koju tumači Karole Rocher) vodila je uspješan posao posvećen prostituciji, što joj je dalo moć i u političkom i u svijetu kriminala. Međutim, kraj njenog carstva bio je bliže, nego što je mislila.

My Love: Six Stories Of True Love (14. travanj)

Korejski redatelj Jin Moyoung proširio je svoj proslavljeni dokumentarac "My Love, Don’t Cross That River" u dirljivu globalnu seriju. Lokalni filmaši iz šest zemalja diljem svijeta prate po jedan stariji par (koji su zajedno između 43 i 60 godina) kroz godinu dana njihovih života.

Ride or Die (15. travanj)

Priča o dvije žene, od kojih jedna ubije za ljubav. Priča bijega i ceste koja počne nasiljem u obitelji, Ride or Die priča priču o Rei (Kiko Mizuhara) i Nanae (Honami Sato) i njihovom kaotičnom putovanju koje ih začudo zbližava.

Linker
14. travanj 2024 21:51