Foto: Arena centar
MODNA REVIJA

Stilske igre na zagrebačkim ulicama

Zagrebački trgovački centar u subotu je pripremio modni performans oduševivši brojne prolaznike modnom revijom iznenađenja. Arena Centar organizirao je predstavljanje proljetnje kolekcije na najdužoj modnoj pisti koja je vodila zagrebačkim ulicama i trgovima.

Stilske igre nisu propustile manekenka Kristina Šalinović, glumica Petra Kurtela te vlasnica agencije Talia model Tihana Harapin Zalepugin.

Foto: Arena Centar
Foto: Arena Centar

– Naša je želja približiti modu, ne samo našim posjetiteljima, nego i ostalim sugrađanima koji su imali priliku iz prve ruke vidjeti modnu reviju i pronaći inspiraciju za vlastite modne kombinacije. Reakcije su odlične, a mi smo sretni što je modna revija obišla gotovo cijeli Zagreb jer nam je bitno da svi osjete zaigranost koju moda i Stilske igre pružaju – izjavila je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Manekenke su prošetale prepoznatljivim lokacijama poput Zrinjevca, Cvjetnog trga, Tomićeve ulice, popularne “špice” u Bogovićevoj, Trga bana Jelačića, Kvaternikovog trga, Jaruna te Arena Centrom, a predstavile su proljetne kolekcije popularnih brendova poput Guess, Pepe Jeans, Replay, Desigual, Mango, Reserved, Mohito i mnogih drugih.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
26. travanj 2024 14:48