Foto: Sarah Dombre
LIMITIRANAEDICIJA BOČICA JANE

Samo ljubav!

Nakon najljepše ljubavne priče, one o Malenoj i Klepetanu , Jana je u muzeju Mimara predstavila novu, limitiranu ediciju Jana Samo ljubav . Poruke ljubavi, najvažnije i najsnažnije ljudske emocije, imali su priliku pronaći svi koji su jučer zakoračili u Janin korner u muzeju Mimara.

U novoj ediciji Jana bočica dominiraju motivi srca u različitim bojama i veličinama, simbolizirajući svu širinu, raskoš i snagu ljubavi te njezin nezaobilazan utjecaj na svakodnevni život. Da smo ljubav mijenja svijet i donosi pozitivne promjene u život prenose poruke ljubavi koje potpisuje Louise Hay na novoj ediciji Jana bočica, podsjećajući nas na to kolika je ljepota ljubavi te koliku vrijednost ima u našim životima.

Romantičan prostor muzeja Mimara poslužio je kao odlična kulisa za predstavljanje nove edicije bočica Jane vode s porukom ljubavi. B rojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici imali su priliku biti dio ovoga lijepog događaja i svjedočiti kako je ljubav ta koja pokreće svijet, čini život ljepšim i iz dana u dan puni posebnom energijom. Uz glavnu poruku „Što više ljubavi dajem, više je imam“ svi prisutni bili su dijelom događanja koje je odisalo emocijama i poslužilo za stvaranje mnogih lijepih uspomenama.

Uz mnoge goste koji su poželjeli svoj primjerak Jana bočice s porukom ljubavi, u moć #samoljubav vizije uvjerili su se, između ostalih, glumice Judita Franković i Marija Borić, umjetnica OKO, spisateljica Merita Arslani, Boris Banović, Antonija Blaće, Korana Gvozdić i Ivan Šarić, Tihana Harapin Zalepugin, Anamarija Brkić – A’marie, Nenad Sovilj, Renata Sopek i brojni drugi te s oduševljenjem komentirali novi vizualni identitet Jana bočice. Uz osmjehe zadovoljstva čitali su poruke koje su ih podsjetile da je u životu najvažnije voljeti, jer „Što više ljubavi dajem, više je imam“.

U našoj galeriji pogledajte tko se sve zabavljao u Mimari!

Linker
26. rujan 2022 17:45