Brown Beach House
Condé Nast Traveller

Zavirite u raskošan trogirski hotel - jedan je od najljepših na svijetu!

Condé Nast Traveller objavio je popis 55 najboljih novih hotela na svijetu ove godine, a među njima je i jedan iz Hrvatske.

Nakon što nas je američko izdanje prestižnog magazina za putovanja uvrstilo na popis zemalja koje vrijedi posjetiti ove godine, ponovno smo se našli na listi zahvaljujući novom hotelu u Trogiru, a ovog puta prepoznali su ga Britanci. Nekadašnja otkupna stanica za duhan takozvana Duhanka na obali Jadrana obnovljena je i pretvorena u sofisticirani Brown Beach House za čiji je dizajn zaslužan amsterdamski dizajner Saar Zafrir.

Brown Beach House

Brown Beach House

Brown Beach House

On je povijesnu građevinu iz 20. stoljeća reastaurirao u moderan hotel čijim interijerom prevladavaju bež i zemljane boje te crno-bijeli detalji. Sastoji se od 25 soba iz kojih se pruža pogled na Jadransko more ili Stari grad u Trogiru. U impresivnom pogledu gosti mogu uživati i iz raskošnog salona u kojem se nalazi i knjižnica te veliki biljarski stol, ali najupečatljivji dio luksuznog zdanja je vanjski bazen.

Brown Beach House

Brown Beach House

Brown Beach House

Brown Beach House

Crno-bijelim pločicama popločeno je dno bazena, ali i sve oko njega zahvaljujući ćemu je u kratkom roku privukao interes te postao bazen koji svi žele fotografirati i imati na svojem Instagramu. Efektni infinity bazen okružen je ležaljkama i suncobranima, ali i koktel barom, dok u mediteranskim delicijama gosti mogu uživati i u restoranu Cartina.

Na popisu najboljih novih hotela britanskog izdanja Condé Nast Traveller uz trogirski Brown Beach House našli su se i pariški The Ritz, hotel Eden u Rimu, njujorški The Whitby Hotel te Provocateur u Berlinu. Pogledajte cijeli popis!

Linker
19. travanj 2024 22:18