Grand Hotel Brioni

Zavirite u hotelski kompleks inspiriran naslijeđem, a dizajniran za budućnost

Luksuzni Grand Hotel Brioni, obnovljen nakon pola stoljeća, ima sve što suvremenom gostu treba: savršenu lokaciju, vrhunske restorane i wellness te sofisticirano uređene sobe koje se otvaraju mobitelom.

Smješten uz obalu pulske Verudele, na litici iznad mora, luksuzni Grand Hotel Brioni otvorio je vrata prvim gostima. Kompletno je obnovljen nakon 50 godina, dio je grupacije Arena Hospitality Group, a nedavno je postao dio prestižnog svjetskog brenda Radisson Collection - kao prvi takav hotel na Jadranskoj obali i u Hrvatskoj. Iza njega je gusta borova šuma, ispred otočje Brijuni, a osim savršene lokacije i čarobnog pogleda na otvoreno more očekuje vas i suvremeni koncept usluge.

image

Hotel sadrži 227 soba i apartmana koji se otvaraju pomoću vlastitih pametnih telefona

PRESS

Ima 227 soba i apartmana, koji se otvaraju vlastitim pametnim telefonom. Check-in se može obaviti online, a bluetooth odašiljač gostima pomaže da se lakše orijentiraju u prostorima hotela. Umjesto mini bara, na svakom katu je butler corner, ostakljena prostorija s hranom i pićem, proizvodima za osobnu njegu i darovima, a sve se plaća mobitelom.

U elegantnom interijeru dominiraju siva boja s plavim detaljima, topli tonovi drva, morski motivi i djela hrvatskih umjetnika, koja krase i svaku sobu.

image

Osim bazena, u sklopu hotela nalazi se i plaža koja se savršeno uklapa u stjenovitu obalu

RALF JUERGENS

Gostima je na raspolaganju i poslovni centar s višenamjenskim kongresnim dvoranama, plaža koja se savršeno uklapa u stjenovitu obalu, infinity bazen, fitness dvorana te wellness i spa Gemma di Brioni. Zona za njegu, zdravlje i relaksaciju prostire se na čak 1300 četvornih metara, ima unutarnji bazen, jacuzzi, saune, sobe za tretmane i masaže... Vrhunska je i gastro ponuda, a jedan od četiri restorana je Brioni Forum, gdje se internacionalna jela spajaju sa svježim lokalnim namirnicama - uključujući i tartufe. Restoran Brioni Lungo Mare na plaži idealan je za laganiji dnevni obrok, dok se u steak restoranu može kušati meso istarskog goveda boškarina, koje se odlično sljubljuje s autohtonim vinom teranom.

image

Zona za njegu, zdravlje i relaksaciju prostire se čak na 1300 četvornih metara

CLAUDIA AST

Više o samom hotelu te njegovu ponudu možete pogledati na www.grandhotelbrioni.com


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Arena Hospitality Group

Linker
24. travanj 2024 08:30