BOJAN BOGDANIć
GLAZBENE POSLASTICE

Zadarski advent donosi brojne koncerte: Nastupaju Gibonni, Jole, Vatra, Jasna Zlokić...

Blagdanskog šušura ne nedostaje ni u Zadru u kojem nas ove zimske sezone očekuju brojne glazbene poslastice.

Blagdanskog šušura ne nedostaje ni u Zadru u kojem nas ove zimske sezone očekuju brojne glazbene poslastice.

Ovogodišnji Advent u Zadru donosi mnogima omiljeno skijalište i sanjkalište u Zimskom parku, koji je ove godine u potpunosti natkriven. Na Trgu Petra Zoranića i u Športskom centru Višnjik odvijat će se sva adventska događanja, a među njima su i koncerti brojnih domaćih glazbenih zvijezda - kao što su Soul Fingers, Joško Čagalj Jole, Opća opasnost, Vatra, Jasna Zlokić i drugi.

image
BOJAN BOGDANIć
image
FABIO ŠIMIČEV

Blagdanski šušur će upotpuniti programi za najmlađe - s tradicionalnim dječjim Adventom, radionicama i predstavama. Koncert Zlatana Stipišića Gibonnija s orkestrom - 23. prosinca u dvorani na Višnjiku - samo će pojačati dojam posezonskog spektakla i turističke atrakcije. Zadar je, naime, već do kraja listopada ostvario rekordnu sezonu s više od 2,2 milijuna noćenja pa se svrstao među pet najboljih nacionalnih turističkih odredišta.

image
BOJAN BOGDANIć
image
BOJAN BOGDANIć

"Posezonski programi i manifestacije koje organiziramo omogućile su uživanje u zimskom dijelu turističke sezone koja u Zadru traje 365 dana, pa se veselimo svim posjetiteljima u vrijeme Adventa u Zadru", ističu u zadarskoj Turističkoj zajednici, koja je uz potporu Grada Zadra, poduzeća Tržnice Zadar, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Zadarske županije tradicionalni organizator adventske manifestacije.

Linker
27. travanj 2024 07:02