ROMULIĆ & STOJČIĆ
SPORT I TURIZAM

Za ljubitelje bijelog sporta: Jedinstveno iskustvo na otoku vitalnosti

Svjetski poznati tenisač i trener Ivan Ljubičić na Lošinju okuplja ljubitelje bijelog sporta: u suradnji s brendom Lošinj Hotels & Villas otvorio je Ljubicic Tennis Academy pa polaznicima pruža jedinstveno sportsko iskustvo.

Svjetski poznati tenisač i trener Ivan Ljubičić na Lošinju okuplja ljubitelje bijelog sporta: u suradnji s brendom Lošinj Hotels & Villas otvorio je Ljubicic Tennis Academy pa polaznicima pruža jedinstveno sportsko iskustvo.

Otok Lošinj je poznat po ljekovitoj klimi, bujnoj vegetaciji, dupinima i brončanom antičkom kipu Apoksiomena, a prije dvije godine je postao i teniska oaza. Tada je, naime, otvorena teniska akademija Ivana Ljubičića, nekadašnjeg trećeg igrača svijeta, osvajača Davis Cupa i posljednjeg trenera legendarnog Rogera Federera. Ljubicic Tennis Academy radi cijele godine, plod je suradnje Ivana Ljubičića, njegovog tima profesionalnih trenera i brenda Lošinj Hotels & Villas, a otvorena je za sve ljubitelje tenisa, uključujući i amatere.

image

Lošinj je poznat po blagotvornoj klimi

LOŠINJ HOTELS&VILLAS

Ovdje, dakle, svatko može doći trenirati. Za Ljubičića je ovo posljednji dio slagalice u sportskom putovanju pa je okupio snažan tim međunarodno priznatih stručnjaka i pred njih postavio visok cilj - postati najcjenjenija i najpoznatija teniska akademija na svijetu. Poznat po strateškom pristupu igri i naglasku na mentalnoj snazi, imao je viziju stvoriti jedinstveno mjesto za tenisače koji žele unaprijediti svoju igru. Ne samo kroz tehniku i stil igre, već i razvojem pobjedničkog mentaliteta.

image

Teniska legenda Ivan Ljubičić

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX CROPIX

"Želimo se približiti ljudima, da shvate da ne moraju biti prvaci svijeta da bi došli k nama. Stvorili smo program za sve aktivne igrače koji žele unaprijediti svoju igru kroz treninge s vrhunskim trenerima i osjetiti kako je trenirati tenis kao profesionalac. Neovisno o dobi i razini znanja o ovom sportu, svi koji ga vole mogu doći k nama te guštati u vrhunskom tenisu, treningu i ljepotama Lošinja", govori Ivan Ljubičić, ujedno i jedan od trenera.

image

Trenirati mogu svi, neovisno o dobi i razini znanja

ROMULIĆ & STOJČIĆ

Među ostalima se ističe Vilim Višak, koji kad ne trenira Marina Čilića radi s polaznicima na Lošinju. Tu je i Luka Cvjetković, jedan od najpriznatijih akademskih trenera na svijetu, te Beograđanin Andreja Ilić.

image

Savršeni pogled na more i otoke

LOŠINJ HOTELS&VILLAS

Kroz Akademiju su prošli tenisači sa svih kontinenata osim iz Južne Amerike, a na Lošinju su trenirali i najbolji hrvatski tenisači do 18 godina, Matej Dodig i Dino Prižmić (svjetski broj jedan do 18 godina), kao i njihovi uspješni kolege iz regije.

image

Brončani antički kip Apoksiomena

LOŠINJ HOTELS&VILLAS

Osim vrhunskih uvjeta za treniranje, polaznici imaju i brojne druge benefite. Osim u luksuznom smještaju hotela ili apartmana Punta, u slobodno vrijeme uživaju u jednoj od najvećih atrakcija - zajednici od 200 dupina koji obitavaju u lošinjskom arhipelagu, neodoljivim uvalama otoka, a ako imaju želju zaviriti u prošlost, otvorena su im vrata Muzeja Apoksiomena.

image
PRESS
Linker
28. travanj 2024 06:27