Franka Batelić

 INSTAGRAM
Predblagdanska idila

U društvu najdražih: Poznati Hrvati uživaju na odmoru i istražuju svjetske metropole

Brojni svjetski gradovi tijekom prosinca puni su blagdanskog duha, a kraj godine za putovanje su odlučili iskoristiti Franka Batelić i Vedran Ćorluka, Ana Gruica Uglešić te Larisa Lipovac Navojec.

Brojni svjetski gradovi tijekom prosinca puni su blagdanskog duha, a kraj godine za putovanje su odlučili iskoristiti Franka Batelić i Vedran Ćorluka, Ana Gruica Uglešić te Larisa Lipovac Navojec.

Još manje od mjesec dana nas dijeli do Božića i Nove godine, a gdje bolje provesti početak prosinca nego na putovanju. Advent je počeo, gradovi odišu prekrasnim božićnim ugođajem i ukrasima, a svjetske i europske metropole imaju bogatu ponudu za nadolazeće razdoblje.

U New Yorku se tako može vidjeti prekrasan Rockefeller center u kojem se nalazi vjerojatno najpoznatije božićno drvce, ukrašen Central Park, a kao idealna destinacija u svako doba godine, pa i ovo zimsko je i očaravajući Pariz. Stoga i ne iznenađuje što su se poznati s hrvatske javne scene odlučili za putovanje upravo na ove destinacije na kojima će stvoriti lijepe uspomene s kojima će zaokružiti 2023. godinu.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka u Parizu

Jedan od omiljenih domaćih parova, pjevačica Franka Batelić i umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka uživaju u romantičnom Parizu. 31-godišnjakinja je objavila fotografije i snimke iz Pariza, a otkrila je da je očarana gradom. "Nevjerojatno kako Pariz budi, inspirira, hrani dušu", napisala je u opisu fotografija.

Franka i Vedran upoznali su se i zaljubili 2012. godine na Zrću, a vezu su potvrdili šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu gdje je Franka nastupala. Godine 2018. svoju ljubav su okrunili brakom, a roditelji sina Viktora postali su u siječnju 2020. godine. Osim Viktora, roditelji su kćerkice Grete koja se rodila u studenom prošle godine.

Ana Gruica Uglešić sa sinom u New Yorku

Splitska glumica otputovala je sa sinom Maratom Ivanom u New York u posjet svojoj najmlađoj sestri Petri. Na Instagram profilu podijelila je fotografiju na kojoj njih troje poziraju u srcu "Velike jabuke". "U posjeti kod tetke iz Amerike", napisala je glumica. Svom osmogodišnjaku splitska je glumica pokazala Kip slobode, Američki prirodoslovni muzej, a odvela ga je i na predstavu "Kralj lavova".

Gruica Uglešić sina je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem s kojim je bila u vezi tri godine, od 2014. do 2017. godine. Bivši par je u odličnim odnosima, a Hrvoje je otkrio da se dobro slaže s glumičinim suprugom, psihijatrom Boranom Uglešićem. Ana i Boran civilno su se vjenčali 2018. godine na otoku Šolti, a u kolovozu ove godine bračne zavjete izmijenili su i pred Bogom i to u kamenoj crkvici sv. Luke u mjestu Sitno Gornje. Glumica je za Gloriju rekla da ona i Boran maštaju o ponovnom roditeljstvu i dodala: "Čovjek snuje, Bog određuje."

Larisa Lipovac Navojec u Bruxellesu

Plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec objavila je na Instagramu romantične fotografije sa šest godina mlađim partnerom, DJ-em Hrvojem Jelinčićem. 46-godišnja plesačica otkrila je da su zajedno otputovali u Bruxelles, gdje je ona imala predstavu, a potom se pohvalila fotografijama na kojima poziraju zagrljeni. Larisu smo inače imali priliku gledati kao jednu od članica žirija u televizijskom showu "Ples sa zvijezdama".

Larisa i Hrvoje su u dugogodišnjoj vezi, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti. Vezu su započeli 2016. godine, no u početku su je skrivali od javnosti. Lipovac je prethodno bila u braku s glumcem Goranom Navojcem od kojeg se razvela 2015. godina, a zajedno imaju 12-godišnjeg sina Grgura.

Linker
28. travanj 2024 02:22