Go Mary and Coco Facebook
Profili koje vrijedi pratiti!

Tri para koja su odlučila život posvetiti putovanjima

Oni su se usudili napraviti ono o čemu većina razmišlja - jednoličnu svakodnevicu zamijeniti putovanjima, bližim i dalekim. Odlučili su, umjesto stajati na mjestu, pokušati proputovati što više zemalja i upoznati druge kulture.

Zapravo ovi mladi zaljubljeni parovi su odlučili biti primjer kako je moguće ostvariti ono što zamislite, u dvoje. Uspjeli su se osloboditi ropstva jednolične svakodnevice te pronašli način kako biti stalno na putovanjima. Njihove priče i Instagram profili zato su melem za oči te neiscrpna inspiracija za planiranje putovanja. Upoznate ova tri zaljubljena para kroz njihove Instagram profile. I isplanirajte put u nepoznato!

Go Mary and Coco

Marija Piskač odrasla je u malom mjestu na dalmatinskoj obali, Thane Williams djetinjstvo je proveo u gradiću pored Cape Towna na jugu Afrike, a zbližilo ih je manekenstvo. Sreli su se na jednom castingu i ostali zajedno. Thane je u međuvremenu preselio u Europu otkud zajednički planiraju brojna putovanja po svijetu. U ovom su trenutku na putu za Moskvu, a počastili su nas brojnim sunčanim bespućima Dubaija, Omana, Meksika, Cape Towna, Santorinija i brojnih drugih destinacija.

Go Mary and Coco Instagram

How Far From Home

Njihova je priča dokaz da ne morate biti robom uredovnog 9 do 17 posla. Chanel i Stevo, iz Južne Afrike, su se sreli u proljeće 2010. na slijepom spoju, kako kažu oboje su bili dovoljno ludi da to učine i isplatilo im se. Također, oboje su imali uspješne karijere u kreativnim i marketing industrijama te sve beneficije kapitalističkog svijeta koji vam na trenutak pruža sigurnost. Oboje su zaključili kako žele mnogo više od toga te su sigurnost zamijenili s avionskom kartom u nepoznato. Od 2015. su na putu, a na svojoj su stranici osmislili cijeli projekt radi kojeg ih sada već i pozivaju kao gostujuće predavače na različitim konferencijama. Od njih doista možete naučiti kako se to radi.

Stefan Dahlqvist

Whatifness

Strahinja i Anja, mladi su par u vezi oko godinu dana, a ovog su ožujka otputovali u avanturu životu. Sa svega 500 eura u džepu krenuli su put Kambodže - bez povratne karte, ovog puta. Njihova je ideja proputovati cijeli svijet razmjenjujući vlastita znanja za smještaj, hranu i ostale avanture koje ih mogu zadesiti. Učinili su to prilično hrabro i uvjerljivo, a kako im ide pratite na njihovom Instagram profilu.

Linker
23. travanj 2024 09:39