AirBnB
za sve prave obožavatelje

Spavajte u sobi Belle Swan, netaknuta je: Iznajmljuje se kuća iz Sumrak sage

Za dramatičnu ljubavnu priču Edwarda i Belle čuli ste ako i niste pročitali romane ili pogledali filmove. Vampirska saga za kojom je svijet ludio prije deset godina i danas ima vjerne obožavatelje koji će posebno obradovati vijest da sada mogu noćiti u kući iz popularnih filmova.

Sve obožavatelje popularne Sumrak sage oduševit će novost koja dolazi sa stranica AirBnB-a. Kuća Belle Swan, koju je utjelovila glumica Kristen Stewart, od sada je dostupna za najam.

Zabranjena ljubav vampira i srednjoškolke postala je planetarno popularna priča nakon adaptacije romana u pet nastavaka filmova snimanih od 2008. do 2012. godine. Atmosfera filma može se osjetiti i uživo u domu Belle i njezinog oca Charlieja. Radnja se odvija u fiktivnom mjestu Forks, za koje je poslužilo mirno mjesto St. Helens nedaleko od Portlanda, gdje je veći dio filma sniman.

AirBnB

Osim što je eksterijer isti kao u filmu, interijer kuće također je ostao autentičan i upotpunjen suvenirima i rekvizitima sa seta, a u sobi se nalaze kartonski prikazi Belle i Jacoba.

AirBnB

Cijena najma iznosi 440 dolara vikendom i 330 dolara preko tjedna, što je povoljna cijena ako se uzme u obzir da kuća ima pet spavaćih soba i u njoj može boraviti deset osoba, odnosno cijela ekipa! Iako je do nedavno nekretnina bila na prodaji, sada je ipak pretvorena u turističku atrakciju u kojoj će uživati svaki istinski fan ove sage. U poznatim prostorijama poput kuhinje ili spavaće sobe lako se mogu rekreirati kultne scene iz filma ili jednostavno možete uživati u dnevnom boravku, uz maraton filmova o Belli, Edwardu i Jacobu.

AirBnB

AirBnB

AirBnB

Linker
24. travanj 2024 23:03