LH&V Wellness & Spa

Spa utočište svjetske klase skriveno na jednom od najljepših otoka na Jadranu

Inovativna WELLNESS filozofija, nadahnuta prirodnim blagom otoka vitalnosti, donijela je brendu Lošinj Hotels & Villas brojne prestižne nagrade.

Lošinj je potkraj 19. stoljeća zbog jedinstvene mikroklime prepoznat kao "ljekovito mjesto" bogate prirode i kristalno čistog mora s čak 2600 sunčanih sati godišnje. No, titulu "otok vitalnosti" nosi i zahvaljujući wellness & spa ponudi luksuznog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, čiji stručnjaci sastojke i inspiraciju za kreiranje wellness iskustava - koja i doslovno spadaju u svjetski vrh - crpe isključivo iz prirodnih blagodati Lošinja.

Pritom se ističe upravo Hotel Bellevue 5*, jedan od najcjenjenijih članova brenda Lošinj Hotels & Villas, koji se prošle godine i službeno popeo na svjetski vrh kad je riječ o hotelskoj spa i wellness ponudi.

Spa Clinic Hotela Bellevue je, naime, lani u listopadu u lošinjsku uvalu Čikat donio prestižnu svjetsku nagradu World‘s Best Hotel Spa 2021.

Ovu iznimno važnu nagradu dodjeljuje World Spa Awards, etablirana globalna organizacija koja od 2015. djeluje kao sestrinski događaj manifestacije World Travel Awards, s ciljem promicanja i nagrađivanja kvalitete u spa i wellness industriji.

Osim nagrade World‘s Best Hotel Spa, hotel Bellevue je osvojio i nagrade Europe‘s Best Hotel Spa 2021 te Croatia‘s Best Hotel Spa, što potvrđuje da su hotel Bellevue i brend Lošinj Hotels & Villas svjetska klasa i kad je riječ o hotelskom spa i wellnessu. Čarobni Bellevue Spa Clinic time je i službeno najbolje svjetsko spa utočište - smješteno u jednoj od najposebnijih mediteranskih uvala.

image

Osim što se LH&V može pohvaliti najboljim spa hotelom na svijetu za 2021., treba istaknuti kako je otvorio i prvi certificirani i antialergijski hotel u Hrvatskoj

PRESS

Bogato je nagrađivan i Vitality Hotel Punta, član klasične kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas. Lani je na istom izboru osvojio nagradu Croatia‘s Best Wellness Retreat 2021, a u cijelosti utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti. Vitality Hotel Punta ujedno je prvi certificirani i antialergijski hotel u Hrvatskoj, a njegova Vitality zona nudi prirodni wellness u blagoj i ugodnoj klimi otoka Lošinja. Uz prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev, ima i zonu saune, novi vrhunski fitness centar, širok izbor wellness sadržaja te jedinstveni program plućne rehabilitacije.

Jedinstvenom wellness ponudom može se pohvaliti i Boutique Hotel Alhambra, jedan od top 10 hotela u Europi. Zahvaljujući svojim inicijativama nominiran je za nagradu World‘s Best Eco Spa, koju za 2022. dodjeljuje organizacija World Spa Awards. Pritom je izvrstan primjer spoja tradicije i inovacije inhalacijski bar, gdje svaki gost sudjeluje u ritualu iscjeljivanja inhalacijom, pri čemu se koriste morska voda te ulje alepskog bora i otočnog bilja.

Ove sezone u hotelu Bellevue pokreće se program ‘Fontana mladosti‘. Taj odmor od pet ili sedam dana uključuje regeneraciju kože, spa rituale usmjerene na ljepotu, primjenu znanosti o spavanju i visokotehnološke tretmane kao što su Ultherapy, PRP i Cryo Extreme terapija.

image
PRESS


Melissa Mettler, direktorica Spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas

"Imamo veliku čast i privilegiju kreirati wellness programe baš na ‘otoku wellnessa‘. S tako bogatim i jedinstvenim spojem ljekovitih klimatskih čimbenika u prilici smo stvoriti koncepte i doživljaje koji se ne mogu iskusiti nigdje drugdje na svijetu. U LH&V wellnessu nećete pronaći ‘copy paste‘ tretmane temeljene na brendovima niti monotone i jednolične aktivnosti ili programe koji se ponavljaju."

"Razvijamo nove, zanimljive pristupe kroz koje će naši gosti doživjeti ljekovito okruženje otoka. Vodena masaža na mjesečini, plutajuće saune, možda čak i prvi talasoterapijski spa čamac - samo su neke od ideja. Dovoljno je pogledati ovaj prostor koji nas okružuje i inspiraciji nema kraja."


Jedinstvena ponuda

Sea-Tox: S više od 800 vrsta planktona i neobično visokom koncentracijom minerala, more na Lošinju proces detoksikacije čini posebno učinkovitim i brzim. Stoga ovaj program u hotelu Bellevue, koji je nedavno nominiran za nagradu u kategoriji World‘s Best Detox Programme, objedinjuje razne terapije temeljene na moru, algama i svim njihovim blagodatima.

Free Diving Meditation: Gosti uče o snazi svoga daha, ali i kako njime upravljati.

Cryosauna: Tijelo se izlaže nižim temperaturama, što blagotvorno djeluje na cijeli organizam. Pomlađuju se stanice, aktivira metabolizam, ublažavaju bol i upale, sagorijevaju kalorije, jača imunosni sustav, povećava proizvodnja kolagena u koži, regulira san...

The Bellevue detox masaža: Ekstrakti morskih biljaka i magnezij potiču tijelo na energizaciju limfnog sustava, a to čisti i ispire mišiće te ih opskrbljuje kisikom.

Rise and Shine Yoga: Ljekovita meditacija zvukom.

Free Running: Trčanje i drugi sadržaji.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Lošinj Hotels & Villas

image
.
Linker
18. travanj 2024 10:06