Severina

 GLORIA EDIT/INSTAGRAM
U ŽENSKOM DRUŠTVU

Severinino opušteno ljeto: Gracije iz Dalmacije i ludi provod na Azurnoj obali

Pjevačica Severina nakon radnog ljeta odmara se s prijateljicima u Saint-Tropezu, elitnom francuskom ljetovalištu na Azurnoj obali.

Pjevačica Severina nakon radnog ljeta odmara se s prijateljicima u Saint-Tropezu, elitnom francuskom ljetovalištu na Azurnoj obali.

Ljeto je, kao i svako dosad, provela radno, a sad je došao red da se opusti. Pjevačica Severina spakirala je kovčege i s prijateljicama Vedranom Vasić, Sonjom Dvornik i Anteom Šimac otputovala na Azurnu obalu. Francuska rivijera na Mediteranu odavno je jedno od omiljenih odredišta svjetskog jet-sea, a Severina je sa svojim društvom kao bazu odabrala gradić Saint-Tropez, koji se u kolovozu, u prosjeku, može pohvaliti s više od 355 sunčanih sati. Proslavila ga je legendarna Brigitte Bardot koja je u njemu snimila kultni film "I Bog stvori ženu".

Jedno od prvih odredišta Severine i njezinog ženskog društva bio je popularni restoran Le Club 55, koji posjećuju najveće svjetske zvijezde. Ovog ljeta u njemu su Brooklyn Beckham i Nicole Peltz-Beckham ručkom počastili njezine roditelje, a Severina je u njemu zatekla američkog glazbenika i glumca Jareda Leta. Zajedničku fotografiju s duhovitim potpisom "Leto 2023." podijelila je na svom profilu na Instagramu i zaradila mnoštvo lajkova i oduševljene komentare pratitelja.

image

Jared Leto i Severina

INSTAGRAM/SEVERINA

U dnevnom izlasku Severina je zablistala u prozračnoj, pletenoj haljini s potpisom Roberte Einer, a pohvalila se kako je sa svojim društvom obišla i najbolje dizajnerske trgovine u gradu i okolici. Jer odmor bez shoppinga, pogotovo na takvoj adresi, i nije pravi odmor, a jedina prava dilema na Azurnoj obali je odabrati klub na plaži ili restoran, jer je ponuda vrhunskih gastronomskih adresa uistinu - bogata.

No, čini se da je Severinu najviše oduševio beach bar i restoran Loulou u Ramatuelleu, gdje je odabrala najbolji desert ikad. Nakon ručka umjesto slatkog naručila je bijelu pizzu s tartufima, što je jedan od chefovih specijaliteta i oduševila se njezinim izgledom i okusom.

image

Severina

INSTAGRAM/SEVERINA

"Najbolja pizza ikad", napisala je u objavi uz fotografiju kojom je počastila svoje fanove. Nakon objeda Severina i njezino žensko društvo, koje su njezini pratitelji prozvali Gracijama iz Dalmacije, su u opuštenoj atmosferi i zaplesale, a sutradan su su u Ramatuellu posjetile i japanski restoran Kinugawa čijim specijalitetima nisu odoljele.

Linker
28. travanj 2024 10:25