idemo na put

Prava mjesta za svakoga: Od sunčanih plaža do snježnih vrhunaca

Bilo da se odlučite za odmor na moru u jedinstvenoj Istri ili pak preferirate skijanje i odmor u planinama u bajkovitoj Austriji, savršen smještaj u skladu s vašim interesima najlakše ćete pronaći u ponudi Arena Hotela.

Teško je odoljeti istarskim hotelima na idiličnim lokacijama u blizini plaža, uz velik broj dodatnih sadržaja i usluga. Zbog blizine mora i prirodnih ljepota, ali i izvrsne gastronomije i kulturnih znamenitosti, Pula i Medulin su domaćim i stranim turistima - neovisno o godišnjem dobu - omiljena destinacija za odmor na obali. No, kamo otići ako više volite planine i zimski užitak, a pritom se opustiti i uživati u snježnim, ali lijepim zimskim sunčanim danima? Odgovor je jednostavan - Nassfeld.

image

Hotel će od ove sezone nuditi i novu fitness dvoranu, klub za djecu i tinejdžere, unutarnji infinity bazen...

MARCEL PEDA

Nassfeld je jedan od najljepših dijelova Austrije, a nalazi se na sunčanom jugu Koruške u neposrednoj blizini Italije. Stoga se može pohvaliti sa 100 sunčanih sati više nego u sjevernim Alpama, što ga čini savršenim odabirom za sunčanje zimi te vrhunski užitak u skijanju i raznim aktivnostima na otvorenom. U Nassfeldu će svaki posjetitelj pronaći nešto po vlastitom ukusu. Ponude se mijenjaju prema godišnjem dobu - od vrhunskog skijališta i brdskog avanturizma do jedinstvenih i raznolikih lokalnih delicija.

image

Nassfeld je jedan od najljepših dijelova Austrije

CHRISTOPHER MOSWITZER SHUTTERSTOCK

Hotel Arena Franz Ferdinand Nassfeld smješten je neposredno na stanici u dolini skijaškog i planinskog odmarališta Nassfeld. Sve sobe su klimatizirane i opremljene pretprostorom za odlaganje skijaške opreme i sportskih rekvizita. Uz 16 metara visoku stijenu za penjanje hotel će od ove zimske sezone nuditi i novu fitness dvoranu, klub za djecu i tinejdžere, unutarnji infinity bazen i povezani grijani vanjski bazen. Hotel je pogodan za aktivne turiste i ljeti i zimi.

Uz Arena Hotele u Puli i Medulinu se opuštamo i sunčamo, a u Nassfeldu skijamo i uživamo!

image

Lounge Hotela Franz Ferdinand

WALTER LUTTENBERGER

Više informacija na www.franz-ferdinand.at

Linker
25. travanj 2024 02:24