Sunčani odmor

Otok u kojem uživaju sve generacije: Rab je idealno mjesto za mlade, u odmoru tamo uživa i mladi pjevač

Možda nije toliko razvikan kao njegov ‘susjed‘ Pag, no i Rab nudi brojne ljepote, ali i zabavu za mlađe generacije, zna to pjevač koji je tek počeo svoj pohod na glazbenu scenu.

Da mladi ne biraju samo tradicionalno 'party' destinacije poput svjetski poznatog Zrća, nego će idealan omjer odmora i zabave naći i na nekim drugim jadranskim otocima. Mladi pjevač koji je poznatiji kćerkama, nego majkama, Fran FM otkrio je kako za odmor od snimanja odabire svoju već tradicionalnu destinaciju - otok Rab.

image
MATIJA SKALIC/PRIVATNI ALBUM

Ovaj mladi glazbenik koji slovi za pravi mamac za djevojke, svoje slobodno vrijeme u ljetnim danima provodi isključivo na Kvarneru, točnije na otoku Rabu. Tamo ljetuje već petnaest godina i taj otok smatra svojim drugim domom.

"Rab poznajem kao svoj dlan. Obožavam banjolske plaže, plažu na Pudarici, volim Lopar… Stari grad Grada Raba je predivan, Suha Punta također. To je samo dio mjesta koje obavezno obiđem tijekom ljetnog odmora na ovom jadranskom biseru“, otkriva Fran FM.

image
Arheološki nalazi na Rabu oduševit će svakoga.
MATIJA SKALIC/PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Tatjanin vodič kroz Skradin: Ljepote ovog kraja i insajderski savjeti naše voditeljice jamče vam nezaboravan odmor

Čitajte i: Mjesto gdje rijeka ljubi more: Idealna za nezaboravne ljetne dane na plaži i fantastične fotografije

Otok na kojem nikad nije dosadno

Fran FM posljednjih mjeseci puni medijske stupce non stop. Njegove pjesme "Influencerica“ i "Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog etera, stoga će mladim obožavateljicama sigurno mnogo značiti informacije da će uskoro snimiti i treći singl. No prije toga predah je uzeo na omiljenom otoku. Tamo se uglavnom drži - hladovine.

image
Blaga klima i pješčane plaže zaštitni su znak tog otoka.
MATIJA SKALIC/PRIVATNI ALBUM

"Volim ja sunčanje, ali ipak je bolje u hladovini. Obožavam roniti i šetati plažama. Rab je idealan jer ima sjajne plaže, odlične restorane i odličan je noćni život. Dobri su noćni klubovi, ali još bolje je u kafićima uz more gdje svira živa glazba. Na ovom otoku nikada nije dosadno“, otkriva mladi glazbenik.

image
Mnoga kulturna i zabavna događanja obogatit će odmor svakog posjetitelja.
MATIJA SKALIC/PRIVATNI ALBUM

Fran FM iako trenutno odmara, zapravo ubrzano radi na svojoj idućoj pjesmi koja će svjetlo dana ugledati na jesen.

image
Fran FM na Rabu ljetuje već 15 godina.
MATIJA SKALIC/PRIVATNI ALBUM

Kako je njegov spot za posljednju pjesmu "Me gusta“ oduševio publiku, Fran za idući spot također sprema pravu vizualnu poslasticu. Podsjetimo, Fran je posljednji spot snimao upravo na otoku Rabu.

Pogledajte video
01 - Modified: 2022-12-14 16:42:48 - Feat.: 0 - Title: ‘Najljepši otočni advent‘ ispunjen je božićnim druženjima, živim jaslicama, sajmovima...
01 - Modified: 2022-12-14 16:42:48 - Feat.: 0 - Title: ‘Najljepši otočni advent‘ ispunjen je božićnim druženjima, živim jaslicama, sajmovima...
Linker
30. svibanj 2023 16:45