INSTAGRAM
Janko, Ida, Nika...

Naše zvijezde odlučile su se s ljetom pozdraviti na zanimljivim putovanjima u inozemstvu

Naša obala je sigurno među najljepšima na svijetu, no i druge zemlje imaju svoje adute. Tako su brojni poznati odlučili istražiti kakve su prirodne ljepote u drugim zemljama, ali i kakvi su provodi u turističkim mekama Mediterana.

Naša obala je sigurno među najljepšima na svijetu, no i druge zemlje imaju svoje adute. Tako su brojni poznati odlučili istražiti kakve su prirodne ljepote u drugim zemljama, ali i kakvi su provodi u turističkim mekama Mediterana.

Glumac Janko Popović Volarić odlučio se za istraživanje divlje i fascinantne prirode Škotske čiji krajolici i na snimkama oduzimaju dah. Do sada je posjetio otok Sky, najveći i najsjeverniji otok arhipelaga Hebridi čiji su čudnovati vrhovi, osebujne formacije stijena i bajkoviti vodopadi bili inspiracija za pjesnike, romanopisce i filmaše.

Oduševila ga je i divlja priroda nacionalnog parka Cairngorms na sjeveroistoku Škotske gdje sigurno nije imao problema s paklenim vrućinama koje su do nedavno morile većinu europskog kontinenta. Poznati glumac voli boraviti u prirodi, a sklon je zanimljivim i fizički zahtjevnim avanturama pa se tako svojedobno iz Zagreba u Beograd uputio na biciklu.

A Sandi Pego, poduzetnik i finalist showa Ples sa zvijezdama s obitelji je otputovao u Barcelonu gdje je sa suprugom Cindy proslavio drugu godišnjicu braka. S njima je, naravno bio sinčić Ian koji će uskoro navršiti godinu dana, a njega je najviše oduševio posjet Zoološkom vrtu i bliski susret sa žirafama. Njemu to nije prvo daleko putovanje. S tri mjeseca roditelji su ga sa sobom poveli u Dubai.

Pjevačica Nika Turković sa sestrom Kiarom posjetila ne New York - i odmah prvog dana na Instagramu je objavila kako je srela trendsetericu Hailey Bieber. "Day one, srele Hailey Bieber, idemo dalje", napisala je Nika koju su pratiteljice odmah zasule pitanjima vezanima za Hailey. Nika, koja inače ljetuje u Istri, podijelila je zatim i fotografije plaža New Jerseyja.

Pjevačica Ida Prester i njezin suprug Ivan Peševski, odlučili su svojim sinovima Riju i Roku pokazati Pariz, a prva stanica bio im je Disneyland. A vožnju rollercoasterom, po njezinim riječima pamtit će zauvijek. Naime,bilo je to iskustvo koje im je više izazvalo paniku nego ugodu. No ostatak boravka u francuskoj prijestolnici ostat će im sigurno u dugom sjećanju, pogotovo malenom Roku kojeg je tata odveo na utakmicu njemu omiljenog nogometnog kluba Paris St Germain na kojoj je Mbappé zabio dva gola. A cijelu obitelj oduševio je posjet prirodoslovnom muzeju Grande Galerie de l‘Évolution.

Severina prvo odmarala u Grčkoj na otoku Mykonosu, onda je odradila brojne koncerte diljem obale, a s ljetom se odlučila oprostiti u mondenom St Tropezu. Tamo boravi s prijateljicama, a uspjela se sresti i fotografirati sa slavnim glumcem i glazbenikom Jaredom Letom.

Cure su ručale u slavnom baru Loulou na plaži, pa su posjetile Diorov caffe i restoran sa skrivenim vrtom i zen atmosferom te su se zabavljale u hotelu Cipriani gdje se Severina snimila sa Jaredom Letom.

Linker
27. travanj 2024 06:17