Dobre ideje!

Kamo ćeš za Novu godinu? Donosimo tri sjajna prijedloga

Ovo pitanje vam pomalo ide na živce? Imamo odgovor za vas.

Još jedna godina je na izmaku, vrijeme je za nove odluke, no prije toga dočekajte noć sa stilom. Jeste li se već susreli s pitanjem kamo za Novu godinu, a odgovora nema. Osjećate li se frustrirano zbog ovog vječnog pitanja? Ako vam je budžet prekratak za neka dulja putovanja ili jednostavno ne možete odvojiti nekoliko dana, autobus može biti dobra opcija. Uštedjet ćete za dodatni džeparac i stići odmorni do neke od atraktivnih domaćih i europskih destinacija. FlixBus će vam pri tome osigurati udobna sjedala s više prostora za noge, utičnice za mobitel kako bi bili spremni za fotografiranje u najluđoj noći, besplatan internet kako biste neometano dijelili svoje putovanje na društvenim mrežama, a mogućnost odmaranja i opuštanja tijekom vožnje osigurat će dobar ispraćaj Stare i početak Nove godine. Da bismo olakšali odluku, predlažemo zanimljive novogodišnje destinacije do kojih možete stići jednostavno, udobno, bezbrižno i cjenovno prihvatljivo.

image

FlixBus ima sjedala s više prostora za nogem utičnice za mobitel, besplatan internet...

FLIXBUS

SPLIT

U smjeru Splita koji će vas na novogodišnju noć dočekati s nešto ugodnijom temperaturom i pogledom na more, možete krenuti odmorni nakon dobrog kasnijeg doručka i prve jutarnje kave na samu Staru godinu u 10:15 sati iz smjera Zagreba. Tamo stižete nešto prije 16 sati, idealno vrijeme za prošetati rivom, večerati u nekom od ugodnih splitskih restorana i nastaviti u dobrom raspoloženju na trgu ili u nekom od barova koji organiziraju doček.

BEOGRAD

U smjeru Beograda možete krenuti dan ranije ili pak na samu Staru godinu u 12 sati, nakon dobrog odmora. Već oko 18 sati stižete na glavni autobusni kolodvor, što je i dalje dovoljno rano da se ugrijete u nekom od beogradskih restorana ili barova i pripremite za glavni doček ispred Doma Narodne skupštine. Nakon lude noći, za one najizdržljivije povratak prema Zagrebu može biti već u 7:40, ili pak ostanite još koji dan i uživajte u čarima ovog grada.

PRAG

Želite li novogodišnje odluke donijeti u takozvanom Zlatnom gradu, gradu stotina tornjeva, pravo je vrijeme za kupnju autobusne karte za doček u Pragu. Glavni grad Češke udovoljit će željama zaljubljenika u povijest, arhitekturu i kulturu, ali i onima željnima romantike, zabave, dobre hrane i piva. Predlažemo da odvojite dva ili tri dana za posjet Pragu, kako biste odmorni dočekali Novu i još odmorniji se sigurno vratili kući. Jutarnji polazak u 8:45 sati osigurat će vam panoramsko razgledavanje Europe i njezinih ljepota kroz dan, a stići ćete na vrijeme za kratak odmor i prvu večernju šetnju ulicama i mostovima.

Točni polasci u smjeru ovih, ali i drugih destinacija, mogu se provjeriti putem FlixBus web stranice ili besplatne mobilne aplikacije. Zahvaljujući jednostavnom putovanju FlixBusom, Novu godinu možete dočekati potpuno bezbrižno i u skladu s vašim budžetom.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s FlixBusom.

Linker
20. travanj 2024 04:12