Život u ružičastom

Iznajmljuje se Barbiena kuća iz snova u Malibuu, domaćin će biti Ken

Odabrani gosti prespavat će u Kenovoj sobi, uživati uz infinity bazen, učiti plesati..., a dobit će i zanimljive suvenire. Boravak će biti besplatan.

Svi koji žele osjetiti kako je to živjeti u ružičastom, i to u Barbie ružičastom, imaju za to jedinstvenu priliku – Barbiena kuća snova u kalifornijskom Malibuu sad se može i službeno unajmiti preko Airbnb-a, a domaćin će biti ni manje ni više nego Ken (kojeg glumi Ryan Gosling), jer gosti će noćiti u njegovoj sobi, piše Variety. Za ovo jedinstveno iskustvo „svi u Barbie Landu” moći će se prijaviti na Airbnbiju 17. srpnja od 10 sati (po pacifičkom vremenu, za srednjeeuropsko vrijeme treba dodati devet sati), a natjecat će se za dva pojedinačna jednonoćna boravka za najviše po dvoje gostiju. Odabrani pobjednici odsjest će u ružičastoj vili 21. i 22. srpnja, i to besplatno, kako bi opušteno uživali u „kenergiji” kojom je preuređena u svemu pretjerana kuća na plaži.

image
AIRBNB/INSTAGRAM
image
AIRBNB/INSTAGRAM
image
AIRBNB/INSTAGRAM
image
AIRBNB/INSTAGRAM
image
AIRBNB/INSTAGRAM
image
AIRBNB/INSTAGRAM

“Svi imamo snove, a Barbie je dovoljno sretna da ih ima punu kuću. Ali sada je red na mene i jedva čekam goste”, rekao je Ken putem priopćenja za javnost. Gosti će moći pregledati njegovu garderobu, učiti plesati u diskoteci, uživati uz infinity bazen te ponijeti kući ekskluzivne predmete iz Kenovog kraljevstva - klizaljke i dasku za surfanje. Boravak u ružičastoj kući poklapa se s datumom premijere dugoočekivanog filma „Barbie” u režiji Grete Gerwig, u kojem uz Goslinga i Margot Robbie, koja tumači ulogu Barbie, glume i America Ferrara, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman i Will Ferrell. Uz neobičnu promociju, Airbnb će učiniti nešto i za djecu. Dat će jednokratnu donaciju organizaciji Save the Children, koja omogućuje resurse za učenje i podršku djeci, obiteljima i zajednicama u cilju podupiranja samopouzdanja djevojčica.

Linker
25. travanj 2024 08:48