PROMO
VRHUNSKA ZABAVA

Imamo prijedlog za ekskluzivni doček 2024. godine

Godina se polako primiče kraju i krajnje je vrijeme da odlučite gdje ćete biti na Silvestrovo, a da to ne bude nešto stereotipno i mnogo puta viđeno.

Godina se polako primiče kraju i krajnje je vrijeme da odlučite gdje ćete biti na Silvestrovo, a da to ne bude nešto stereotipno i mnogo puta viđeno.

Tim Boutique Hotela Alhambra i povijesnih vila poziva vas da 2024. dočekate na jedinstven način - u atmosferi elegancije s tradicijom i prirodnim ljepotama. U okruženju prekrasnog morskog plavetnila otoka Lošinja, u najzaštićenijem dijelu veličanstvene uvale Čikat, gdje stoljetna šuma opija mirisom, osmišljena je višednevna proslava koja je savršen spoj prošlih vremena, prvoklasne gastronomske ponude i melodičnog jazza.

Prepustite se doživljaju za sva osjetila već 30. prosinca. Pri dolasku ćete uživati u druženju i fine dining večeri u restoranu Alfred Keller nagrađenom Michelinovom zvjezdicom i uvrštenom u renomirani vodič Gault&Millau. Središnje mjesto na jelovniku imaju najbolje hrvatske namirnice - meso i riba - a temelj su sezonalnost i sastojci iz lokalnog uzgoja. Tu je, naravno, i vrhunsko vino jer u bogatoj Kellerovoj vinoteci ima 610 vrhunskih etiketa. Ugođaj će plesnim ritmovima začiniti Dalibor Matanić, poznati redatelj i odličan DJ.

image

Na Staru godinu će u Alhambri nastupati Leon Brenko Trio

PROMO

Aktivnosti na Staru godinu kreirajte sami - možete prošetati uvalom Čikat, prepustiti se revitalizirajućem tretmanu u Alhambra Cube Spa ili se pridružiti privatnom obilasku povijesnih vila uz čašu šampanjca. Navečer birajte između bogatog bifea uz pažljivo odabranu DJ glazbu ili jedinstvene večere, koja je prava rapsodija vina i hrane, uz glazbu Leon Brenko Trija.

Vrhunac proslave će, naravno, biti u ponoć. Tada je okupljanje na plaži i nazdravljanje 2024. uz izvrstan pjenušac i nadu o ostvarenju novogodišnjih želja i odluka. Slijedi nastavak vrhunske zabave uz Željka Veverec At Ease Quartet.

image

Jedan od apartmana u Boutique Hotelu Alhambra

PROMO

Nova godina započinje brunchem uz jazz glazbu koja nagovještava novi i bolji početak. Ovo pažljivo osmišljeno iskustvo više je od proslave. Utjelovljuje duh luksuza i tradicije Boutique Hotela Alhambra i njegovih povijesnih vila, članova prestižnog lanca Small Luxury Hotels of the World i Virtuoso. Šarm profinjene secesijske arhitekture, okružene pažljivo oblikovanim perivojem, skladno je spojen sa suvremenim dizajnom u jedinstveni prostor koji odiše intimnom toplinom i diskretnim glamurom. Ovdje je sve - od sobe do plaže - podređeno ugodi i udobnosti gosta.

Broj mjesta za ovaj ekskluzivni doček u Boutique Hotelu Alhambra je ograničen, ali su prilike za stvaranje nezaboravnih uspomena beskonačne. Rezervirajte svoje mjesto i dočekajte Novu godinu u ovoj mirnoj oazi ljepote i luksuza.


Sadržaj nastao u suradnji Glorije i Lošinj Hotels & Villas

Linker
27. travanj 2024 03:15