Kristi Robinson / ArcticBath
U ŠVEDSKOJ

Hotel čije otvorenje se čeka s nestrpljenjem: Gnijezdo koje 'pluta' na rijeci

Potpuno jedinstveno iskustvo ponudit će novi hotel u Švedskoj koji bi trebao biti uskoro otvoren, a poseban je po tome što 'pluta' usred rijeke te ima bazen čija je voda na temperaturi od samo četiri stupnja Celzijeva.

Bit će to idealna lokacija za sve ljubitelje wellnessa jer će hotel Arctic Bath, osim ledenog bazena, imati u ponudi vruću kupku te saunu. Smješten u gradu Kiruna, na sjeveru pokrajine Laponija, hotel pluta na rijeci Lule, ali gosti ne moraju brinuti da će otplutati jer je pričvršćen za kopno. Osim luksuznih spa tretmana, koji uključuje i kupanje u hladnom bazenu, gosti će moći uživati u spektakularnom pogledu na polarnu svjetlost.

Hotel će biti otvoren kroz cijelu godinu, a mnogi preporučuju proljetno ili ljetno vrijeme kada rijeka Lule nije zaleđena pa sobe slobodno plutaju. Eksterijer i interijer su inspirirani šumom pa su većinski napravljeni od drva zahvaljujući čemu hotel izvana izgleda poput gnijezda.

Sastoji se od šest plutajućih soba koje krase veliki prozori zahvaljujući kojima možete uživati u pogledu na nebo i auroru borealis iz udobnog kreveta.

Linker
19. travanj 2024 21:09