Instagram
PRATNJA IZ SNOVA

Avanture s kućnim ljubimcima: Mačke i psi koji putuju bolje od svih nas

Oni imaju Instagram profile (koje vode naravno njihovi vlasnici) zbog kojih ćete odmah poželjeti spakirati kofere i svojeg mezimca te krenuti na put.

Svakog ljeta povećava se broj napuštenih kućnih ljubimaca kojih se vlasnici riješe prije odlaska na godišnji odmor. Da se može odmoriti i uživati i u društvu psa i mačke, pa čak i osvajati vrhove planina pokazuju ovi ljubitelji životinja koji svoje mezimce svugdje vode sa sobom i zajednička putovanja dijele na Instagramu.

Bolt i Keel

Da su mačke prave male avanturistice i istraživačice svi znamo, ali da će biti idealni suputnici rijetko tko bi pomislio. Bolt i Keel su dokaz da se sve može. Spašeni iz skloništa sada u potpunosti uživaju i sa svojim vlasnicima odlaze na planinarenje, kajakarenje i jedrenje diljem Kanade. Njihov životni san je da ih Ellen DeGeneres ugosti u svojoj emisiji, a do tada će i dalje osvajati svojim neustrašivim pothvatima za koje su odlično opremljeni.

Django i Chloe

Pseći partneri u putovanju Django i Chloe dolaze iz Rio de Janeira i otkako su se upoznali prije pet godina - niti jedan dan nisu bili razdvojeni. Iako većinu vremena provode na plaži u svojem gradu, iza sebe imaju poprilične kilometre jer su posjetili Arizonu, Malibu, Los Angeles i Pariz.

Millie

Crna mačka Millie ne odvaja se od svojeg vlasnika Craiga Armstronga bez obzira na koje visine ga morala pratiti. Penjanje i planinarenje najdraže su joj aktivnosti, iako se povremeno "prošverca" u njegovom ruksaku.

Aspen i Koa

Osim što su vrlo miroljubivi i lijepi, zlatni retriveri su idealni suputnici, ali i pozeri. Aspen i Koa s nestrpljenjem čekaju svaki odlazak na izlet sa svojom vlasnicom Samanthom Brooke. Ona je fotografkinja i njezin Instagram profil ne smijete propustiti!

Burma

Neke od najpoznatijih planina Sjeverne Amerike Stephen Simmons je osvojio u društvu svoje mačke Burme. Na njihovim avanturama povremeno im se pridruži pas Puppi, ali on nije istraživač poput Burme.

Linker
19. travanj 2024 01:50