Još samo malo

Zakačite se za Dvorišta! Produljena je omiljena gradska atrakcija u Zagrebu, uhvatite ju još ovaj tjedan

Ovogodišnja Dvorišta održavala su se u smanjenom obliku i poštujući epidemiološke mjere, zbog prvog kišnog vikenda trajanje je produljeno za tri dana i možete ih uloviti do srijede 28. srpnja.

Omiljena i međunarodno prepoznata i nagrađivana kulturno-turistička manifestacija 'Dvorišta' koja su postala simbol ljeta grada Zagreba ove je godine produljila svoje trajanje.Zbog lošeg vremena i otkazivanja termina u prvom vikendu, bit će produžena još 3 dana - do srijede 28. srpnja.

Bit će to prilika svima onima koji zbog posla ili godišnjih odmora nisu imali priliku za posjet, ali i svima drugima koji su ovih dana uživali u ovim jedinstvenim prostorima, da iskoriste tri dodatna dana i posjete ovu omiljenu zagrebačku ljetnu kulturno-turističku manifestaciju.

image
Dvorišta su produljena 3 dana.
IGOR NOBILO

Koncept zagrebačkih 'Dvorišta' pruža mogućnost stanovnicima i posjetiteljima zagrebačkog Gornjeg grada da zavire iza pročelja palača i kurija te upoznaju šarmantna i slikovita dvorišta koja se iza njih skrivaju.

Čitajte i: Željka Veverec nam je sastavila preporuke uz koje ćete savršeno uživati, maštati i meditirati kraj mora

Sedma po redu

Projekt koji je izrastao iz Gornjeg grada - njegovih lokaliteta, tema, priča i tradicija, od prvog uprizorenja svojim je jedinstvenim konceptom i kreativnim pristupom osvojio ne samo pozornost javnosti, nego i srca brojnih posjetitelja - i Zagrepčana i gostiju sa svih strana Hrvatske i svijeta.

image
Manifestacija Dvorišta traje do 28. srpnja
PROMO

Ovogodišnja Dvorišta održavala su se u smanjenom obliku i poštujući epidemiološke mjere - može ih se razgledati na tri trenutačno dostupne lokacije: u svima dobro poznatom dvorištu palače Balbi na adresi Demetrova 11, te na dvije lokacije premijerno predstavljene na posljednjim Dvorištima 2019. godine - u prednjem atriju i u stražnjem dvorištu Narodnoga doma HAZU na adresama Opatička 18 i Dvoranski prečac 1.

image
Karta Dvorišta 2021.
PROMO
Linker
25. travanj 2024 03:32