nova šoping meka

Zagrepčani pohrlili u novootvoreni Z centar: Na jesen se otvara i prvo multiplex kino u zapadnom dijelu grada

Na više od 75.000 kvadrata u naselju Špansko otvoren je novi zagrebački trgovački centar, a predstavnicima udruge Mali zmaj za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Zagreba dodijeljena je vrijedna donacija.

Brojni Zagrepčani pohrlili su na otvorenje Z centra, prvog hrvatskog trgovačkog centra nove generacije koji je 26. kolovoza otvorio svoja vrata u naselju Špansko.

Pred predstavnicima medija velikom otvorenju prisustvovala su i mnoga lica iz hrvatskog javnog života, ali i brojni građani koji su ovih tjedana s nestrpljenjem iščekivali uživo vidjeti ovaj mega objekt u koji je do sada investirano više od 620 milijuna kuna.

image
Z centar
PROMO

Otvorenje započeto svečanim puštanjem balona i glazbenim programom Saše Lozara, nastupom dječjeg zbora Bajka te plesačica i plesača iz Transform Crew-a, završeno je fantastičnim nastupom pjevačice Lane Jurčević i spektakularnim vatrometom uz zvuke DJ Summera.

image
Lana Jučević
FOTOGRAFIJE: PROMO
image
Transformer Crew
FOTOGRAFIJE: PROMO

Vrijedna donacija

Pod voditeljskom palicom Ive Šulentić, direktorica Z centra uručila je 20.000,00 kuna vrijednu donaciju predstavnicima udruge Mali zmaj za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Zagreba. Donacija je namijenjena radu logopeda koji će u suradnji s udrugom pomoći štićenicima u lakšem i kvalitetnijem savladavanju prepreka i izazova.

image
Udruzi Mali zmaj dodijeljena je vrijedna donacija-.
FOTOGRAFIJE: PROMO

"Jednako kao što su mnogi Zagrepčani jedva čekali otvorenje našeg objekta i sami smo s nestrpljenjem iščekivali uspješan dovršetak radova. Više od 250 stručnjaka i vrijednih građevinskih radnika još od kraja prosinca 2019. radilo je na izgradnji zbog čega danas s ponosom mogu reći da su već završene i predradnje za otvorenje drugog dijela objekta. Točnije, koncem listopada 2021. planiramo otvoriti preostale dijelove Z centra", u svečanom govoru objasnila je Maja Medunović, menadžerica Z centra.

image
Maja Medunović
PROMO

Osim velikog otvorenja krajem kolovoza, koncem listopada 2021. planirano je otvorenje velike dječje igraonice s inovativnim sadržajem i casina, a bit će pušteni u pogon i svi vanjski sportski tereni.

image
Emanuel Bakić, 2advice, Domagoj Kamenski, Sensa nekretnine, Branimir Vuletić, Sensa nekretnine, Blaž Pavičić, Sensa nekretnine, Tomislav Kamenski, Kamgrad, Matko Cikač, 2advice, Marijan Maloča, Kvadrati upravljanje, Maja Medunović, direktorica Z centra.
PROMO

Z centar uvodi i novost na hrvatskom tržištu, multibrend store za muškarce koji se također otvara u drugoj fazi dok će se u budućnosti otvoriti i multiplex kino, prvo takvo u zapadnom dijelu grada.

Osim vrijednim radnicima direktorica centra zahvalila se i arhitektonskom studiju PULS-AR te projektnom timu iz PRONAD-a jer, kako je rekla Medunović, ovaj objekt zbog njihove i vizije investitora Z centra, već je osvojio nagradu ‘European Property Awards 2020-2021‘ u kategoriji najboljeg projekta trgovačkih nekretnina u Hrvatskoj.

image
NIka Matić, Maja Medunović, Mirna Cavrak Talapko i Rita Rumora.
PROMO
image
Iva Radić
PROMO
image
Otvorenje je obilježio i sjajan vatromet.
PROMO
Linker
14. travanj 2024 04:21