Rovinj Beach Polo Cup

Zabava dostojna kraljevske obitelji: Što kažete na polo?

Jedinstveno sportsko i turističko događanje Rovinj Beach Polo Cup i ove će godine u razdoblju od 18. do 21. svibnja ugostiti svjetski jet-set koji će, osim u vrhunskim utakmicama, moći uživati i u bogatom zabavnom programu.

Za nezaboravne glazbene večeri pobrinut će se poznati svjetski i regionalni izvođači, a ime koje se ove godine posebno ističe je Tony Hadley, bivši frontmen svjetski poznatog britanskog benda Spandau Ballet koji će održati koncert u subotu, 20. svibnja. Koncert će se održati u prostorima bivše duhanske tvornice u Rovinju s početkom u 22 sata, a publika će se moći uživati u njihovim najvećim hitovima kao što su "Gold", "True" i mnogi drugi.

Hadley je istaknuo kako mu ovo nije prvi susret s hrvatskom publikom, "Bio sam u Hrvatskoj mnogo puta, kako sa svojim kolegama iz grupe, tako i samostalno. Zemlja je jednostavno predivna, a publika s kojom sam se susretao bila je iznimno gostoljubiva i imala je odličnu vibru. Jako me veseli što ću vas sve ponovno vidjeti u svibnju."

Ljubitelji zvukova osamdesetih i devedesetih tako će se moći opustiti uz melodije Spandau Balleta i ere koja je obilježila posljednja dva desetljeća 20. stoljeća, no to je samo jedan dio ovogodišnjeg programa prepunog dobrih vibracija i odlične glazbe. Vruću atmosferu nakon koncerta nastavit će Luca Montecchi, hrvatski DJ koji je surađivao sa svjetski poznatim imenima poput Umeka, Silvana Delgada i još mnogih drugih. Luca Montecchi jedan je od najboljih hrvatskih DJ-eva, a svoju uspješnu, dugogodišnju karijeru gradio je u najpoznatijim klubovima diljem hrvatske obale.

Ulaznice za koncert već su u prodaji i dostupne su na prodajnim mjestima Eventima ili na www.eventim.hr.

Linker
23. travanj 2024 21:49