ne propustite!

Za sve koje su oduvijek htjele, ali se nisu usudile: U tijeku su upisi u baletnu početnicu za odrasle!

Ako vam treba neki novi hobi, želite osvijestiti svoje tijelo ili podići samopouzdanje, odvažite se upisati baletnu radionicu u poznatom baletno-plesnom studiju.

Baletno-plesni studio RKM "Kamov" uz svoj standardni edukacijski program i radionice za djecu i mlade od 14 do 25 godina, ove godine pokreće i novi program namijenjen odrasloj populaciji, ženama i svima koji se osjećaju ženama – baletnu početnicu!

Početnica, kako joj i naziv kaže, želi okupiti početnice bez prethodnog plesnog iskustva, rekreativke koji žele doživjeti svoje prvo baletno iskustvo u sigurnom okruženju punom podrške. A teško da postoji žena koja barem u jednom trenutku svog djetinjstva nije željela biti balerina. Program je osmišljen tako da se polaznice postupno i metodično uvode u osnove klasičnog baleta.

Već nakon probnog sata polaznice će zasigurno napustiti sve predrasude ako su ih imale. Jer, svatko se može amaterski baviti baletom i u tome uživati, osvijestiti svoje tijelo i podići samopouzdanje.

Čitajte i: Knjiga, film, kazalište po izboru Marine Vujčić: Dokumentarac o poznatoj mladoj aktivistici prikovat će vas uz ekrane

image
Baletna početnica
PROMO

Kontinuiranim radom i trudom mogu se savladati osnove baleta bez obzira na godine i kondiciju, zbog čega su u Početnicu dobrodošli svi stariji od 18 godina. Osim sudjelovanja u redovnim baletnim radionicama, polaznice baletne početnice imat će priliku pratiti i sve predstave baletnog ansambla HNK Ivana pl. Zajca.

Voditelji baletnog studija su iskusni baletni pedagozi, članovi Baleta HNK Ivana pl. Zajca, Irina Köteles i Andrei Köteles, a osim redovnih sati u prostoru odnosno dvorani Baleta HNK Ivana pl. Zajca (Strossmayerova 1, ulaz pored Pogona kulture), tijekom godine će se održati i niz dodatnih masterclassova.

Prijaviti se možete do kraja listopada ispunjavanjem upisnice na web stranici Riječkog kazališta mladih "Kamov".

Linker
15. kolovoz 2022 10:25