kamo za vikend?

Za sve glazbene i vinske sladokusce: U petak i subotu ne propustite se zabaviti uz finu kapljicu!

Ako volite u glazbi uživati uz dobru kapljicu, klub Peti kupe za vas je pripremio sjajan događaj za kraj tjedna.

U ovo neizvjesno vrijeme tražimo razne načine kako si uljepšati svakodnevnicu, kako preko tjedna, tako i preko vikenda. Ako nemate ideju što raditi nadolazećih dana, za vas imamo pravu poslasticu.

Naime, u petak i subotu, 28. i 29. siječnja dvorištu kluba Peti kupe održat će se Music & Wine događanje koje će oduševiti sve glazbene i vinske sladokusce. Glazba i vino odličan su spoj, a u fokusu eventa je, kako piše na u službenoj najavi na Facebooku, pet vinarija mladih vinara s modernim pristupom kojim postižu čaroban spoj prirode, tradicije i suvremene tehnologije.

Čitajte i: Svestrani Ivica Matošević slavi 25 godina od otvaranja svoje prve butelje: Njegova vina obožava i britanska kraljevska obitelj

To su Vinarija Bora, vinarija Voštinić Klasnić, vinarija Dobra berba i Vino i Gitare s pjenušcima te vinarija Jakovac. Na događaju ćete moći kušati vina iz svih vinarija od kojih će svaka imati svoju "kućicu" za degustaciju. Za dobru glazbu su pak zaduženi DJ-i Antonio Zuza, Pepi Jogarde i Vedran Rako, a osim vina moći ćete guštati u kulinarskim specijalitetima poput bakalara i skradinskog rižota.

Ulaz na događaj je slobodan uz predočenje COVID potvrde, a više informaicja potražite ovdje!

Linker
18. travanj 2024 11:36