Uzbuđenje na ekranu

Za opuštajući vikend: Tri Netflixove serije koje ćete pogledati s ‘guštom‘

Ako dane pred nama planirate provesti pred ekranom i tražite nove naslove koji će vas zabaviti i opustiti na pravom ste mjestu, ove tri hit serije upravo služe za to.

Nesnosne vrućine, ograničena događanja, htjeli ne htjeli utječu na naše uobičajene navike čak i kod onih koji su sada na ljetovanju. Ako još uvijek čekate godišnji odmor, onda će vam naše preporuke za ove tri serije na Netflixu itekako dobro doći. Mnogi će spas od vrućine potražiti u klimatiziranom prostoru, pogotovo zato što se sve zabave završavaju ranije nego smo na to navikli.

Sex/Life

Serija Sex/Life obara sve rekorde gledanosti, zbog svoje drugačije i dinamične erotične radnje. Glavni lik je udana Billie koju pomalo ubija monotonija svakodnevice, a sve se to promijeni kada ponovno stupi u kontakt s bivšim dečkom iz mladosti. Billie se nađe u dilemi - s jedne strane voli svog muža i siguran stabilan život kojeg joj brak pruža, no isto tako čezne za nešto slobodnijim mladenačkim odlukama. U jednom trenu svoja sjećanja seksualnih iskustava s bivšim Billie počne zapisivati u dnevnik - kojeg zatim njen muž pronađe. To im je stvorilo probleme u braku.

Pogledajte video

No, što se događa dalje, je li Billie prevarila muža, saznajte u osam epizoda prve sezone.

Čitajte i: Nakon ‘Malih laži‘ na stiže ‘Devet potpunih neznanaca‘: I ovu seriju ćete obožavati zbog oskarovke Nicole Kidman

Young Royals

Švedska serija o mladima i njihovom sazrijevanju dok se školuju u internatu obrađuje temu - ljubav naspram dužnosti - i obrađuje ju na potpuno nov način. Glavni lik je švedski princ koji se našao u javnom skandalu, nakon čega ga obitelj šalje u internat.

Princ Wilhem (Edvin Ryding) je razočaran, drugorođeni princ koji i dalje osjeća gušenje zbog silnih očekivanja koja su mu nametnuta. U Hillerski (fikcionalni prestižni internat u Švedskoj, gdje se snimala serija) očekuje se da će se povezati s tinejdžerima koji dolaze iz najelitnijih obitelji - i držati podalje od nevolja. No mladi princ se najradije druži sa studentom Simonom koji studira uz pomoć stipendije, a nalazi se na drugom kraju društvenog spektra.

Pogledajte video

Drama od šest nastavaka će vam osim tipičnih tinejdžerskih dramaturških situacija, donosi potpuno neočekivan obrat.

Sex Education

Treća sezona proslavljene komedije je konačno došla. Učenici škole Moordale Secondary School koje 'šilji' pubertet i u ovoj sezoni ne razočaravaju svojim dogodovštinama. Nesiguran Otis Milburn i njegova majka Jean (Gillian Anderson) koja je vrlo direktna seksualna terapeutkinja opet donose nove epizode pune smijeha.

Pogledajte video
Linker
05. travanj 2024 10:40