Profimedia, Ferrari
hitovi za kraj godine

Vrijeme je za kokice: 5 filmova u studenom zbog kojih ćemo sigurno u kino

Pred nama se nalazi omiljeno razdoblje svakog filmofila - krajem godine u kina dolaze odlični naslovi koji ulaze u borbu za prestižnu nagradu Oscar, a uz to, ako vam se ne izlazi do kina, najljepše je doba za ostati doma umotan u toplu dekicu, uz čaj i kekse, dok se na ekranu vrti odličan film. Brzim pogledom na naslove koji nas očekuju u studenom, ipak ćemo se spakirati i uputiti u kino, barem zbog ovih pet uzbudljivih filmskih naslova.

Last Christmas

8. studenog u kina dolazi ne baš tipičan božićni film kojem se veselimo još od početka jeseni. U traileru vidimo Kate (Emiliju Clarke, poznatu kao Majku zmajeva) i Toma (Henryja Goldinga iz filma Crazy Rich Asians). Kate je žena kojoj ništa ne ide od ruke, a zaposlena je u trgovini koja prodaje božićne dekoracije, kao depresivni vilenjak. Tamo upoznaje Toma i susreće ga sve češće i tu joj se život počinje drastično mijenjati. Ljubitelji božićne euforije i romantičnih komedija uživat će u ovom filmu.

Ford VS Ferrari

Glumačka postava ovog filma zove nas na gledanje - Christian Bale i Matt Damon igraju uloge u biografskom filmu o rivalstvu između Forda i Ferrarija za osvajanje Le Mansa 1966. godine. U kina stiže 15. studenog.

Frozen II

Drugi nastavak animiranog filma koji je osvojio i velike i male dolazi u kina 22. studenog. Bilo da ćete ga gledati s djecom ili s prijateljicom, svi obožavatelji Else i Snježnog kraljevstva jedva čekaju nastavak prvog dijela iz 2013. godine. Najgledaniji je to Disneyjev crtić svih vremena, a drugi dio priče o sestrama Elsi i Anni, snjegoviću Olafu i drugim likovima bit će mračniji od prvog filma, ali jednako čaroban.

A beautiful day in the neighborhood

Biografski film rađen je po stvarnom prijateljstvu Freda Rogersa i novinara Toma Junoda. Odličan Tom Hanks u ovakvim se filmovima snalazi jako dobro , a sam trailer zainteresirao nas je za film. U kina dolazi 22. studenog.

The Irishman

Zašto pogledati ovaj film? Režiju potpisuje Martin Scorsese, a glavne uloge tumače Al Pacino, Robert De Niro i Joe Pesci. Na setu okupile su se legende filmskog svijeta čije su uloge mafijaša obilježile holivudsku industriju. Otkako je najavljen, ovaj film očekuje se s velikim nestrpljenjem, a glavni glumci i ovoga puta bave se mafijaškim poslom. Film dolazi na Netflix 27. studenog, a nije poznato hoće li doći i u naše kinodvorane.

Linker
20. travanj 2024 17:54