#ČITAM #GLEDAM #SLUŠAM

Vikend preporuke Marka Braića: ‘Adele me vodi do osjećaja koje ne mogu opisati‘

Šarmantnog glumca iz filma koji je jučer imao premijeru na Netflixu obožavamo gledati na malim ekranima, a samo za Gloria.hr otkrio je što trenutno gleda, čita i sluša!

#čitam

Trenutno čitam Psihologiju Volje od Geralda G. Maya jer mislim da mi može pomoći da ostanem zdrav u svijetu u kojem živimo. Um tj. naše misli koje ne prestaju kolati našim umom su nešto što nam kreira većinu izbora, odluka itd. Imam želju upoznati taj predivni stroj i znati ga slušati tako da se ne vodim samo mislima drugih ili osjećajima za koje drugi misle da su meni potrebni.

image

Psihologija volje.

ŠKOLSKA KNJIGA

Čitajte i: Vikend preporuka Arije Rizvić: 'Iiznova gledam epizode Seks i grada uz taktove Maje Posavec‘

#gledam

Trenutno gledam i upravo sam pogledao The Great i drugu sezonu Euphorije. Kao ljubitelj apsurda, satire i crnog humora preporučio bih The Great kao izvrsnu poslasticu na kraju napornog dana. Kad je Euphoria u pitanju jako mi se dojmio pristup redatelja Sama Levinsona koji je po meni vješto izbalansirao umjetnički pristup jednoj tipičnoj mainstream formi.

A vi od danas, 3. ožujka pogledajte The Weekend Away na Netflixu s hrvatskom postavom u filmu.

Čitajte i: Vikend preporuka Nike Turković: Na ‘repeatu‘ mi se vrti pravo glazbeno remek djelo

#slušam

Trenutno slušam album 30 od Adele. Odgovara mi zvuk njenog novog albuma. Jako lijepa brija. Opušta me i vodi do nekih osjećaja koje ne mogu sam opisati, a onda prebacim na Siddhartu da se sa zvukovima gitare tim osjećajima suprotstavim.

Linker
24. travanj 2024 14:11