#ČITAM #GLEDAM #SLUŠAM

Vikend preporuke Elizabete Brodić: ‘Obožavam crni humor, serija After life me oduševila‘

Glumica i radijska voditeljica koju smo nedavno na malim ekranima uz Franku Batelić i Duška Ćurlića gledali u ulozi voditeljice ovogodišnje Dore, često mijenja omiljene pjesme, a od serija i filmova najviše voli one prožete crnim i inteligentnim humorom.

#čitam

Trenutno završavam Putujuće kazalište, Zorana Ferića. Moram priznati da imam ozbiljnu hrpu knjiga koje sam rekla pročitati, ali nekako zadnjih godinu dana nisam tome dala dovoljno pažnje. Kao da mi je falilo koncentracije. Vraćam se u formu. Teško mi je reći što mi je omiljeno. To jako ovisi o raspoloženju, dobu godine, fazi života...

image

Elizabeta trenutno čita 'Putujuće kazalište'

VBZ

Čitajte i: Vikend preporuke Marka Braića: ‘Adele me vodi do osjećaja koje ne mogu opisati‘

#gledam

Opet sam se dovela u situaciju da nema na Netflixu ništa dobro što nisam pogledala. Zadnje sam pogledala Pieces od her, u redu serija. Zadnja koja me oduševila je After life. Obožavam crni humor i obožavam inteligentan humor. Odlična serija.

Čitajte i: Život ih je spojio nekoliko puta! Romantična ljubavna priča Elizabete Brodić: ‘Poznajemo se iz vrtićkih dana‘

#slušam

Nikada u životu neću znati odgovorit na to pitanje. Slušam uglavnom radio. Ne mogu reći da sam ikada imala nešto omiljeno duže od mjesec dana. Sestri je u vrtičkoj dobi najdraža pjesma bila "Should i stay or should I go"...Eto, na tome smo odrasle. Na Youtubeu mi je zadnje svirao rock mix - "The Eagles - Take it to the limit".

Linker
18. travanj 2024 23:29