OKUPLJANJE ČAROBNJAKA

Veliki reunion ekipe ‘Harry Pottera‘: Izašao je teaser, a poznat je i datum izlaska specijala!

Povodom 20. godišnjice od izlaska prvog nastavka kultnog filma, okupila se glumačka ekipa koja će ispričati detalje i doživljaje ‘iza kulisa‘ poznate franšize o malom čarobnjaku.

Nakon što su se slegli dojmovi velikog reuniona zvijezda serije Friends, dočekalo nas je još jedno veliko okupljanje - ovoga puta glumačke ekipe megapopularne franšize 'Harry Potter' u specijalu na HBO Maxu naslova 'Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts'.

Povod je obilježavanje 20 godina nakon izlaska prvog filma o omiljenom čarobnjaku i Hogwartsu, a čarobnom triu - Danielu Radcliffeu (32), Emmi Watson (31) i Rupertu Grintu (33) pridružit će se i filmaš i redatelj Chris Columbus i druge zvijezde koje smo gledali tijekom osam nastavaka.

image

Povod okupljanja je obilježavanje 20 godina nakon izlaska prvog filma o omiljenom čarobnjaku i Hogwartsu.

WARNER BROS. PICTURES - ALBUM/ALBUM/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nova karijera Emme Watson! Glumica je dobila priliku života koju je hrabro zgrabila

Već je izašao i jednominutni teaser u kojem su isječci iz svih filmova - od 'Kamena mudraca' do 'Darova smrti' koji najavljuju detalje bogate priče iza kulisa i intervjue s glavnim glumcima, ali i ostatkom glumačke postave - Ralphom Fiennesom, Helenom Bonham Carter, Imeldom Staunton, Tomom Feltonom, Garyjem Oldmanom i drugima koji su bili dio kultnih filmova.

“Prošli smo nevjerojatno putovanje od premijere prvog filma i svjedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odat će počast svima kojima je ovaj kulturalni fenomen dotaknuo živote – od talentirane postave i ekipe koja je dala svoje sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svijet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije”, izjavio je Tom Ascheim, predsjednik Warner Bros. studija ne skrivajući oduševljenje nadolazećim specijalom.

Slavna glumica Ema Watson, koja je utjelovila bezjakinju Hermione Granger, nije mogla sakriti oduševljenje, pa je emotivnom objavom na Instagramu najavila reunion.

"Harry Potter je bio moj dom, moja obitelj, moj svijet, a Hermiona (i dalje je) moj omiljeni izmišljeni lik svih vremena. Mislim da je jedan novinar jednom rekao da je iritantno koliko sam puta tijekom intervjua spomenula koliko sam imala sreće...Ponosna sam ne samo na ono što smo mi kao grupa dali kao glumci u franšizi, već i na djecu koja su postala mladi odrasli koji su kročili tim putem. Sada gledam svoje kolege glumce i tako sam ponosna na to tko su svi postali kao ljudi. Ponosna sam što smo bili ljubazni jedni prema drugima što smo podržavali jedni druge i što smo iznijeli nešto značajno... Sretna nam 20. godišnjica", napisala je glumica.

image

J. K. Rowling, na iznenađenje mnogih, neće se pojaviti na velikom okupljanju.

-/WENN/PROFIMEDIA

Čitajte i: Emma Watson ipak ne napušta glumu! Potreban joj je odmor i ljubav zaručnika kako bi se vratila na veliko platno

Autorica priče koja je obilježila djetinjstva mnogih, J. K. Rowling, na iznenađenje mnogih, neće se pojaviti na velikom okupljanju, a čija epizoda izlazi 1. siječnja iduće godine na HBO Maxu, dok će na TBS-u i Cartoon Networku biti dostupna u proljeće 2022. uoči objavljivanja trećeg spinoffa franšize, 'Fantastične zvijeri: Tajne Dumbledorea'.

Linker
18. travanj 2024 13:41