Foto: Milica Czerny Urban
NASTAVAK TRADICIJE

Urban se vraća u Tvornicu

Urban & 4 nastupit će u Tvornici kulture dva dana, u četvrtak 22. i petak 23. prosinca, a ulaznice su u prodaji od sutra!

Urbanovi dvostruki predbožićni zagrebački koncerti navika su kojoj se naš najimpresivniji live band vraća nakon par sezona pauze. U međuvremenu su bili “zauzeti” osvajanjem Doma sportova što je i zabilježeno na dvostrukom live albumu te promocijom studijskog albuma “Mamut”.

U Tvornicu kulture Damir Urban donijet će dva različita maratonska nastupa ispunjena najvećim i najznačajnijim songovima kompletne karijere, od Laufera do Četvorke. Veliki pogon za kraj 2016. čut će klasike od “Svijet za nas”, “Moja voda”i “Mjesečev rog” preko “Black Tattoo”, “Sama”, “Mala truba”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut”, “Robot” do recentnijih “Sutra ćemo pričati”, “Ribe” i “Priđi mi bliže”.

Ulaznice u prodaju kreću u utorak 30. kolovoza i dostupne će bit samo pojedinačne dnevne ulaznice za svaki dan. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kn, a ako ih ostane na dan koncerta će iznositi 90 kn.

Službena prodajna mjesta su:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Linker
29. rujan 2022 07:47