Dobrotvorna inicijativa

Udruženi domaći DJ-i: ‘Healing Sounds‘, kompilacija hrvatske elektroničke scene za žrtve potresa

Za ponedjeljak, 1. veljače najavljeno je objavljivanje prvog singla, prva zajednička pjesma najpoznatijih domaćih producenata, Petra Dundova i Ilije Rudmana ‘Morning Glory’, kao i početak prednarudžbi te funding kampanje za prikupljanje sredstava.

I domaća elektronička scene okupila se u inicijativi prikupljanja pomoći žrtvama potresa koji pogađaju našu zemlju u posljednjih godinu dana.

Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača inicijative, domaći producenti okupili su se, priloživši svoje radove okupljene na kompilaciji prigodnog naziva: "Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project".

Kompilacija će biti objavljena u digitalnom formatu, kao i na vinilu u dva dijela. Kompilacijski album sadrži uglavnom ekskluzivne kompozicije, nastale isključivo za ovu priliku, a na njemu se zasad nalaze (abecednim redoslijedom): Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, Sergej Snooze, VRH, Zarkoff.

image
Healing Sounds
LUKA VUCIĆ

Najavni singl uskoro

Za ponedjeljak, 1. veljače najavljujemo objavljivanje prvog najavnog singla, kao i početak prednarudžbi, te funding kampanje za prikupljanje sredstava. Kao najavni singl biti će objavljena prva zajednička pjesma najpoznatijih domaćih producenata, Petra Dundova i Ilije Rudmana ‘Morning Glory’.

Najavni singlovi objavljivat će se nadalje kroz veljaču i ožujak, dok je objavljivanje kompilacije planirano za ponedjeljak, 22. ožujka, ili točnije na godišnjicu zagrebačkog potresa. Kompilacija će tog dana biti objavljena isključivo na Bandcamp profilu PDV-a, dok će se na svim ostalim servisima, kao i na vinilu, pojaviti tokom travnja.

Drugi dio vinilnog izdanja biti će objavljen nakon ljeta, sa novim ekskluzivnim pjesmama, koje će naknadno biti pridodane i digitalnom izdanju kompilacije. Vinilna izdanja imati će i dodatnu notu posvete i svečane oproštaljke sa klubom Sirup (2009.-2016.).

Ukupni ostvareni prihod nakon objavljivanja kompilacije uplaćivati će se na račun Zaklade Solidarna i Fonda 5.5.

Čitajte i:

Najava novih izdanja u 2021.: Coco Mosquito, oproštaj sa Sirupom i brojne druge glazbene poslastice u PDV-u

Magic Box predstavlja četvrto izdanje: Uživo nastupaju Alejuandro Buendija, Petar Dundov, Aklea Neon i drugi

Linker
18. rujan 2023 15:29