Profimedia, Backgrid UK
izašao je trailer

Trio koji je srušio glavešinu Fox-a: Film 'Bombshell' okupio holivudsku kremu, pogledajte Margot, Nicole i Charlize u akciji

Tri sjajne glumice očekuju nas u novom filmu snimanom po istinitom događaju. Trailer za film je došao, a u njemu vidimo Margot Robbie, Nicole Kidman i Charlize Theron kao žene koje se nađu u sukobu s osnivačem Fox Newsa.

Priča prati pad Rogera Ailesa, osnivača i direktora medijske kuće Fox News koji je optužen za seksualno zlostavljanje i maltretiranje zaposlenica. Charlize Theron odigrala je ulogu Megyn Kelly, Nicole Kidman Gretchen Carlsos, dok je lik Margot Robbie fiktivan. John Lithgow našao se u ulozi Ailesa, a Malcolma McDowella gledamo kao Ruperta Murdocha.

Pravi girl power film prikazuje tri novinarke koje su odlučile stati na kraj šovinizmu i svom šefu. Podnijele su optužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba, navedeno je u traileru gdje vidimo sve tri holivudske glumice.

Inače, Ailes je dao ostavku na mjesto direktora FOX-a 2016. godine nakon što je na toj poziciji bio gotovo 20 godina. Preminuo je godinu dana kasnije, od nepoznatog uzroka.

Sjajna glumačka postava izdavaja ovaj film i čini ga ednim od kandidata za nominaciju nagrade Oscar. Margot trenutno gledamo u filmu "Bilo jednom...u Hollywoodu" te će reprizirati svoju ulogu Harley Queen u filmu "Birds of Prey", Kidman je odradila novu sezonu popularne serije "Velike male laži", a Theron radi na novom nastavku franšize "Brzi i žestoki".

Zaposlena ekipa ženskih glumica od kojih uvijek očekujemo najviše pa s veseljem čekamo da ovaj biografski film stigne u kina. Premijera se očekuje krajem prosinca ove godine.

Linker
19. travanj 2024 03:25