ZAGREBAČKA PJEVAČICA

Tena Vodopija snimila ljetni singl koji govori o njenoj ljubavi: ‘Nije li sjajno kada možete ekranizirati vlastitu priču?‘

Kada Tena radi novi spot onda znamo da će tu biti puno akcije. Ova zagrebačka pjevačica već nas je razmazila dobrim spotovima, no ovaj put u svoj filmski scenarij ubacila je prave ljetne vratolomije.

Tena Vodopija je snimila ljetni singl #Taj i kvarnersku rivijeru iskoristila kao savršenu kulisu za ovaj vatreni video broj.

Crikvenica, Krk i Jadranovo sjajno su se uklopili u ovu plesnu priču, a osim puno plesnih ritmova, ova je pjevačica pokazala i kako vlada jet ski-jem, kako roni, ali i kako se snalazi kada treba izvoditi akrobacije na motoru.

image
Tena je pokazala kako vlada jet ski-jem.
PR

Pjesma je to koja govori o ljetnoj ljubavi, ali ne bilo kojoj, već baš Teninoj.

Čitajte i: Na radost najmlađih: Albina je glazbena zvijezda na humanitarno-sportskom spektaklu gem set Hrvatska u Petrinji

„Slikovito sam opisala ono što se prije dvadeset godina događalo na Monty‘s dog beach u Crikvenici. Danas je to jedna od najljepših plaža na Jadranu, a onda je bila početak jednog poznanstva. Toliko dugo poznajem svojeg današnjeg dečka, no tek smo nedavno zajedno zakoračili u život. I sama sam iznenađena ironijom života ali nije li sjajno kada možete ekranizirati vlastitu priču?“, govori Tena kojoj je tekst za pjesmu napisala sjajna Kristina Kovač, dok je za aranžman i finalizaciju pjesme bio zadužen Zvonimir Dusper Dus.

image
Pjesma je to koja govori o ljetnoj ljubavi.
PR

U video spotu pojavljuje se i više atraktivnih plesačica. Scenarij je osmislila sama Tena, a režiju spota za pjesmu #Taj potpisuje mladi i talentirani Matija Škalić.

Čitajte i: Jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije stiže u Hrvatsku: Lorde najavila spektakl!

Ovu zahtjevnu produkciju podržao je i Freixenet Hrvatska te djevojke iz modne kuće Royal Bride, a spot ima i poseban značaj za Tenu jer se u njemu pojavljuju i njoj drage osobe iz privatnog života, između ostalog i njezin novi dečko kojeg je upoznala upravo na jednoj od lokacija snimanja.

image
Tena je ekranizirala svoju ljubavnu priču.
PR

Pogledajte spot. Oduševit će vas.

Linker
20. rujan 2023 10:59