Facebook ESDU
DanceStar World Dance Masters

Svjetska plesna senzacija dolazi u Zagreb

Plesna senzacija DanceStar zarazila je cijeli svijet, a uz brojne zemlje Hrvatska će i ove godine imati čast biti domaćin kvalifikacijskog turnira za veliko finale DanceStar World Dance Masters koji će se jubilarno desetu godinu održati u Poreču.

DanceStar Croatia dio je najvećeg plesnog spektakla na svijetu koji plesačima i plesnim školama omogućuje prezentaciju koreografija koje su pripremali za natjecanje pred poznatim sucima, plesnim pedagozima, a ove godine u Zagreb dolaze Almira Osmanović, Bill Hoatling, Jose De La Cruz, Sonja Piksering, Elvis "El Rock" Hodžić, Željko Božić i Matic Zadravec. U žiriju sudjeluju najpoznatiji svjetski koreografi, a jedan od njih je Jose De La Cruz koji je plesao za mnoge alternativne izvođače poput Limp Bizkit, Korn, Evanescence, Linkin Park, The Prodigy i Red Hot Chili Peppers.

www.broadwaydancecenter.com
Jose De La Cruz

Samo najbolji plesači sa DanceStar World Toura 2017. imat će priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu ovog svibnja na DanceStar finalu u Poreču, a prijave i kvalifikacijski turniri i online kvalifikacije održavaju se još od 10 mjeseca 2016. godine s prvim kvalifikacijskim turnirima u Johannesburgu i Cape Townu, South Africa, a nastavlja se u Europi sve do velikog finala u Poreču.

Majstor ste pokreta i volite glazbu? Pokažite pred najvećim profesionalcima iz plesne industrije što znate i ne propustite kvalifikacijsko natjecanje DanceStar Croatia koji dio najveće međunarodne plesne ture DanceStar 2017. U Zagrebu se očekuje oko 2000 natjecatelja od kojih će samo najbolji imati šansu pokazati što znaju na velikom finalu u svibnju. Važno je napomenuti da će se u sklopu kvalifikacijskog turnira DanceStar Croatia dana 4.ožujka sa početkom u 20.00 sati održati Gala večer u Plaza Event Centru gdje će pred ispunjenim gledalištem 20 najboljih koreografija izabranih od stručnog žirija biti predstavljeno pred publikom, a 3 najbolje ocjenjene koreografije očekuju bogate novčane nagrade.

Svi zainteresirani plesni klubovi prethodno se trebaju registrirati prijavnom ovdje gdje se mogu pronaći i sve informacije o DanceStar World Tour Croatia 2017.

Linker
25. travanj 2024 14:07