MODNA IKONA

Stiže dugo iščekivana druga sezona serije ‘Euphoria‘: Zendaya na premijeri zasjala u kultnoj Velntinovoj haljini iz devedesetih

Prošla sezona serije odveza je gledatelje u istraživanje šokantne borbe srednjoškolaca s vezama, drogom, seksom i obiteljskim odnosima.

"Euphoria" se konačno vraća na male ekrane s drugom sezonom koja počinje s emitiranjem 9. siječnja i ne možemo biti sretniji zbog toga.

Prošla sezona odvela je gledatelje na pakleno dramatičnu vožnju kroz živote tinejdžera East Highlanda, istražujući šokantne borbe srednjoškolaca s vezama, drogom, seksom i obiteljskim odnosima.

image

Euphoria

HBO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Ako se pitate obećava li nadolazeća sezona jednako toliko drame, pripremite se jer zvuči kao da će biti još intenzivnije nego prije, piše Pop Sugar.

Prvi pogled na drugu sezonu potvrđuje povratak većine glavnih likova koji su nas držali na rubu neizvjesnosti u prvoj sezoni - uključujući Zendayu, Hunter Schafer i Jacoba Elordija - uz nekoliko novih zvijezda. Već znamo što možemo očekivati ​​od druge sezone "Euphorie" stoga unaprijed pročitajte sve što biste željeli znati o njoj, uključujući radnju, glumačku ekipu i datum premijere.

A upravo je mlada modna ikona Zendaya na premijeri druge sezone serije 5. siječnja pokazala zašto se uvijek divimo njenim modnim izdanjima na crvenom tepihu.

Čitajte i: Ovo su najutjecajnije modne ikone 2021: Zendaya na prvom mjestu, slijede je Dua Lipa, Harry Styles, Lady Gaga...

Tako su na premijeri sve oči bile uprte u mladu glumicu koja je za posebnu večer odlučila odjenuti poznatu crno-bijelu Valentino haljinu koju je proslavila Linda Evangelista, jedna od najpoznatijih supermodela devedesetih, prenosi Vogue.

Glumica nagrađena Emmyjem na svojem je Instagram profilu objavila niz fotografija Valentina Garavanija zajedno s manekenkom Lindom Evangelistom – koja je istu takvu crno-bijelu haljinu bez naramenica nosila na pisti 1990-ih.

Zvijezda je obilježila kultnu odjeću dok je istovremeno na premijeri izgledala kao oličenje elegancije u istoj toj Valentino kreaciji iz proljeća 1992. godine, točno trideset godina kasnije.

Čitajte i: Princeza iz svemira i miljenik Hollywooda dominirali crvenim tepihom: Zendaya i Timothee oduševili genijalnim stajlinzima

Taj je styling upotpunila srebrni, visećim naušnicama te je za frizuru odabrala zalizanu podignuti kosu te metalik boju sjenila za oči. Svakako su te večeri sve pogledi bili upereni u nju.

Linker
20. travanj 2024 07:56