Hoćete li je gledati?

Spremaju se nove epizode ‘Emily u Parizu‘: Evo što sve znamo o drugoj sezoni serije koja je podijelila mišljenja

Iako je Netflixova dobila mnoštvo negativnih kritika, producenti, među kojima je i glavna glumica Lily Collins, odlučili su snimati dalje i ponuditi gledateljima nove avanture Emily Cooper.

‘Najomraženija‘ Netflixova serija koju smo ipak pogledali do kraja, koliko god nas je živcirala u nekim stvarima, imat će nastavak. Da, druga sezona napokon će stići na popularnu streaming platformu nakon višemjesečnog zadirkivanja glavne glumice Lily Collins i ostatka glumačke ekipe o tome što nam se novo sprema.

Čitajte i: ‘Emily in Paris‘ ponovno na udaru: Tvorci podmitili glasače za ‘Zlatni globus‘ te ih odveli u - Pariz!

"Dva je bolje od jedan", napisala je Collins na svom Instagram profilu i tako oduševila mnogo fanova, ali i razljutila one kojima se serija nije svidjela. "Hvala vam na ljubavi i podršci i nadam se da ste uzbuđeni kao i mi", dodala je glumica.

image
Emily će se morati više prilagoditi novoj kulturi i životu u Parizu.
NETFLIX/THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

Ako slučajno niste gledali seriju, riječ je o humorističnoj drami koja prati mladu Emily Cooper, marketinšku stručnjakinju iz Chicaga koju šefica šalje na novu poziciju u Pariz. Emily se tamo navikava na novi život, kulturološke razlike, a pronalazi i novu ljubav.

Međutim, publici se nije svidjelo što je Emily otišla u Pariz bez znanja francuskog jezika, što su Francuzi prikazani kao hladni i njezina couture garderoba koju si, u realnom svijetu ne bi mogla priuštiti. Ipak, to producente i scenariste nije spriječilo da osmisle i drugu sezonu.

Premijera nove sezone serije, koju mnogi nazivaju ‘Seksom i gradom‘ za milenijke, najavljena je za 11. studenog, a evo što sve znamo o njoj.

image
Lily Collins and Lucas Bravo kao Emily i njezina ljubav Gabriel.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Odlična radnja

Collins i njezin kolega sa seta Lucas Bravo, koji glumi zgodnog chefa Gabriela, uhvaćeni su tijekom snimanja novih epizoda u srpnju 2021. "Mislim da je sam Pariz jedan od likova u seriji. Nova sezona je svježa, odvažna, vibrantna i malo očita, a takva je i Emily. Scenarij je jako, jako dobar ove godine. Baš sam ponosna", izjavila je Collins koja je ujedno i jedna od producentica serije.

Nova ljubav

Netflix je najavio da će se u seriji pojaviti neka nova lica, uključujući novi ljubavni interes za Emily - Alfija kojeg glumi Lucien Laviscount. Britanski lik ući će Emily ‘pod kožu‘ i prije nego što joj se počne sviđati njegov sarkastični šarm.

Redatelj Darren Star koji stoji i za megapopularnog ‘Seksa i grada‘ rekao je da će se Emily nastaviti prilagođavati francuskoj kulturi u drugoj sezoni, ali ne zbog kritika publike.

Čitajte i: Zvijezda serije o kojoj bruji cijeli svijet: Odjenite se po uzoru na ‘Emily u Parizu‘!

"Prva sezona nije pokrivala toliko kronološkog vremena. Kad je Emily stigla u Pariz, mnogi su joj progledali kroz prste, ali u drugoj sezoni neće biti tako lako. Morat će se više potruditi naučiti francuski i upoznati njihovu kulturu", izjavio je Star.

image
Emilyna nemilosrdna šefica Sylvie.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Nova prijateljstva

Collins je jednom prilikom rekla kako fanovi mogu očekivati da će Emily sklopiti puno novih prijateljstava. "Tako sam uzbuđena što se Mindy preselila k Emily. Dakle, jedva čekam vidjeti kakvo će ludilo tamo vladati", izjavila je glumica za Deadline u veljači 2021. godine.

Avanture van Pariza

Druga sezona odvest će Emily van njezinog novog doma. "U nekom sam se trenutku našalila s Darrenom i rekla: "Zar ne bi mogla, jednostavno, skočiti na Eurostar i otići na ekskurziju u Veliku Britaniju? Mislim da bi Emily mogla ići na sva ta različita mjesta", rekla je Collins za Harper‘s Bazaar pa možemo očekivati da će Emily imati puno novih avantura po Europi.

image
U novoj sezoni saznat ćemo i ponešto o prošlosti glavnog lika.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Kopanje po prošlosti

Collins se nada da će obožavatelji moći steći dublji dojam o tome tko je njezin lik u drugoj sezoni showa. U prvoj sezoni, kaže glumica, prošli smo kroz njezin posao, prijateljstva i ljubavi u samo deset epizoda, a sada će se dublje zaroniti u njezinu prošlost i zašto je takva kakva jest.

Čitajte i: Je li se ovako trebala oblačiti ‘Lily u Parizu‘? Mlada glumica ovim je outfitom pokrenula rasprave

Ljubavni trokut

Lily Collins je dala naslutiti da ljubavni trokut s Gabrielom i Camille još uvijek nije gotov. "Osjećam da će sljedeća sezona stvoriti još drame ljubavnog trokuta, iako će možda Emily malo jače podnijeti situaciju. Ili možda ne?", neizvjesno je rekla Collins.

Linker
18. travanj 2024 10:59