Među rijetkim događanjima

Sigurnost je najvažnija: Dimensions festival ‘preselio‘ na kraj ljeta, saznajte sve o razlozima i novostima

Umjesto prethodno najavljenog termina od 1. do 5. srpnja festival koji će se održati u The Garden Resortu u Tisnom, pomiče se na 2. do 6. rujna.

Jedno od rijetkih internacionalnih glazbenih događanja zakazanih za ovo ljeto, sa stranim izvođačima, ali i za stranu te domaću publiku na našoj obali, doživjelo je male preinake. Organizacija poznatog Dimensions festivala odlučila je pomaknuti njegovo održavanje s početka, na kraj ljeta, novi datum tako je - od 2. do 6. rujna.

"Napravili smo sve što je u našoj moći da se festival održi u najavljenom terminu početkom srpnja, ali još uvijek postoje velike nesigurnosti oko održavanja festivala početkom ljeta, uz niz ostalih koje se tiču nesigurnosti u vezi putovanja, kao i realizacije događanja uz visoke standarde. Sigurnost posjetitelja, osoblja, izvođača, kao i lokalnog stanovništva, nam je kao organizaciji od iznimne važnosti", kažu organizatori.

image
Dimensions festival ima novi termin - početkom rujna.
PRESS PHOTO

Pomicanjem termina održavanja na kraj ljeta, možemo garantirati sigurniji događaj, sa značajnijom zaštitom od virusa. To nam ujedno ulijeva više povjerenja da će se festival na kraju i održati, uz mogućnost da se okupimo nakon dugotrajnog čekanja) što nam je svima i više nego potrebno).

Čitajte i: Optimistično ususret ljetu na Jadranskoj obali: Dimensions festival objavio finalna imena ovogodišnjeg izdanja

Još mnogo iznenađenja

Ostalo je još puno sadržaja koje ćemo otkriti u narednom razdoblju, poput primjerice boat partya, after partya, rasporeda po pozornicama, itd. Naveli su i sve tehničke detalje oko ulaznica, smještaja i ostalih dezalja, koje prenosimo u nastavku.

Sve kupljene ulaznice biti će automatski prebačene na novi termin, raspoložive za sve koji nam se i dalje mogu pridružiti. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati u novom terminu održavanja, ili imate bilo kakva pitanja ili zahtjeve, slobodno se obratite našem timu via Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve koji su uplatitli smještajne aranžmane putem naše web stranice, uskoro stižu povratne informacije, a ukoliko imate pitanja obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iskreno se nadamo da ćete nam se ovog ljeta moći pridružiti u povratku Dimensions festivala 2021., svjesni i da to neki od vas neće biti u mogućnosti nakon promjene datuma održavanja. Ako ste jedni od takvih i novi termin vam ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko Entrio.hr/refund web forme najkasnije do 1. kolovoza 2021. godine. Ako pak želite prebaciti svoje ulaznice na 2022., molimo da kontaktirate naš tim via Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Festivalske early bird regionalne ulaznice u ograničenoj količini se mogu kupiti u Entrio sistemima i na Entrio prodajnim mjestima. Festivalska ulaznica ne uključuje koncert otvorenja, boat partyje i after partyje. Ulaznice za koncert otvorenja, boat partyje i after partyje će se prodavati odvojeno.

Linker
22. rujan 2023 03:23