U rodnom Splitu

Severina fotografijama s probe dala naslutiti da Splićane u subotu čeka koncert za pamćenje

Pripreme za njezinu novu turneju već su skoro pri kraju, a Severina svaki dan s plesačima, glazbenicima i simfonijskim orkestrom održava probe kako bi za veliki dan sve bilo spremno. Ako još niste nabavili ulaznice, požurite!

Za samo dva dana Severina će u rodnom Splitu održati prvi koncert u sklopu turneje ‘The Magic Tour’ za koju su pripreme na vrhuncu, a Severina je već odradila veliku probu i snimila ekskluzivne fotografije u dva outfita. Dok je prvi bio u sportskom štihu s dodatkom glamuroznih čizmi do koljena, drugi je bio nešto oskudniji - prozirna mrežasta majca ispod koje se nazirao grudnjak i uske hlače stisnute remenom.

promo

Severina će koncertom u Splitu započeti svoju četvrtu regionalnu turneju koja će po riječima organizatora nadmašiti sve do sada. Koncert od dva i pol sata oduševit će publiku, kao i brojan iznenađenja koja im Severina priprema. Na pozornici će uz pjevačicu biti čak 16 plesača, 15 glazbenika te simfonijski orkestar koji će popratiti izvedbu njezinih najvećih hitova i novih pjesama poput "Rođeno moje" koja je u samo deset dana od premijere dostigla 5,5 milijuna pregleda na YouTubeu.

"Presretna sam i zahvalna jer sam oduvijek htjela početi turneju iz mog rodnog grada Splita, a to će mi se 16.11. ostvariti. Pokraj mene na bini je 15 glazbenika, simfonijski orkestar, 25 vrhunskih plesača i mi dolazimo s 'bajkom za cijelu obitelj i sve generacije', jer ćemo pjevati stare i nove pjesme koje ljudi vole. Ova putujuća bajka dalje ide u Zagreb, Ljubljanu, Beograd, Skopje... Jedva čekam uživati s publikom i zahvaljujem na velikom interesu", izjavila je Severina.

Nakon koncerta u Splitu, Severina će doći i u druge velike gradove poput Beograda 23. studenog, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca. Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu su u prodaji putem sustava Eventim.hr, za koncert u Beogradu putem Tickets.rs, a za koncert u Ljubljani putem Eventim.si.

Promo

Promo

Promo

Promo

Linker
25. travanj 2024 04:13