promo/AfterLife
za preporučiti

Serija 'After Life' će vam slomiti srce, ali ga i ponovo zaliječiti

Tonyja kojeg glumi Ricky Gervais u seriji 'After life' ne biste nikada poželjeli imati u svojoj blizini. Ni kao susjeda, kolegu, a pogotovo kao obitelj i zato je isprva vrlo mučno gledati tu seriju, no zato nikako nemojte odustati nakon odgledane prve epizode.

'Opako vam diže živce pa vas nasmijava, ali i rasplače u isto vrijeme', stoji u brojnim komentarima gledatelja, ali svi imaju istu preporuku:' 'Nemojte odustati nakon prve epizode... Gledajte dalje... I da, gledajte dalje, jer će to biti serija koju će vam se urezati u pamćenje.

Zajedljiv, bez ijedne normalne rečenice upućene ikome, Tony hoda po svijetu i svima govori brutalnu istinu u lice, a zapravo upoznajete tipa koji je ostao bez razloga za život. I to otvoreno priznaje. Otkako mu je supruga izgubila životnu bitku zbog raka ne želi više disati. On običnog stranca naziva odvratnim nadimcima, svog kolegu naziva debelim i u fazi je u kojoj ne može smisliti ljude i jednostavno želi da ni njega više nema.

Ipak, u svom procesu žalovanja, u kojem mu je prva slamka spasa bila njegova belgijska ovčarka Brandy, našao je nove prijatelje - seks radnicu (ona sama inzistira na tom nazivu), narkomana koji mu ispriča svoju tragičnu priču, medicinsku sestru iz hospicija u kojem mu boravi otac i novu radnu kolegicu, novinarku. Svog poštara s posebnom pažnjom maltretira, a ljubazan je samo prema sinu svog šogora. Kuća mu je opći svinjac, a psuje poput Vedrane Rudan kad je jako, jako ljuta.

Ricky Gervais has posted a photo on Instagram with the following remarks:
#AfterLife FAQ
The beach scene was filmed at Camber Sands. The dog is not mine in real life. Yes, it really was that sunny every day in England. The fish fingers were vegan. No, I didn't just wear my own clothes. But I did keep them after  
Instagram, 2019-03-19 10:47:47. 
Photo supplied by insight media. Service fee applies.

NICHT ZUR VERÃFFENTLICHUNG IN BÃCHERN UND BILDBÃNDEN! EDITORIAL USE ONLY! / MAY NOT BE PUBLISHED IN BOOKS AND ILLUSTRATED BOOKS! Please note: Fees charged by the agency are for the agencyâs services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Image: 420483796, License: Rights-managed, Restrictions: NICHT ZUR VERÃFFENTLICHUNG IN BÃCHERN UND BILDBÃNDEN! Please note additional conditions in the caption, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Insight Media
Profimedia, Insight Media

No kad osvijestite njegov gubitak (u seriji su to maleni video klipovi u kojima se vidi koliko je sretan uz suprugu) počinjete osjećati bezuvjetnu empatiju za tog mrguda. Taj proces njegovog tugovanja bit će toliko stvaran da ćete i sami morati potrošiti nekoliko (paketića) maramica.

Serija završava kao svjetlo na kraju tunela, slaveći nadu, a najbolja vijest koja se dogodila nakon što se navučete na seriju je da britanski komičar, redatelj, producent već naveliko piše drugu sezonu. Glumac poznat prvenstveno po ulozi Davida Brenta u serijama 'U uredu' i 'Statisti', doživljava vrhunac svoje karijere, a osim što obožava psa kojeg je upoznao na setu, 57-godišnji Ricky ne prestaje se na Twitteru zahvaljivati na pozitivnim komentarima o seriji.

'Vaši prekrasni komentari o seriji #Afterlife izgleda ne prestaju pristizati i to je prekrasna stvar. Čitam ih i na neke i odgovaram, ali molim vas nemojte mi zamjeriti što ne stižem svakome odgovoriti. Ne vjerujem koliko divnih stvari sam počitao. Volio bih da sam pas i da vas mogu ovako lizati. Hvala vam!', rekao je Ricky koji je u seriji progovorio o mnogim temama o kojima se izbjegava govoriti - smrti, suicidalnim mislima, terminalnim fazama bolesti, ali iz perspektive s kojom se svi možemo poistovjetiti.

Linker
18. travanj 2024 03:08