SEKS I GRAD

Samanthi našli zamjenu! Otkrivamo tko je glumica koja je nova najbolja prijateljica Carrie Bradshaw

A Just Like That trenutačno se snima u New Yorku, a polako izlaze i pojedinosti o novostima u glumačkoj ekipi i scenariju. Znamo da Samanthe nema, no najnovija je vijest ta da će je zamijeniti glumica Nicole Ari Parker.

Već je odavno poznato kako Kim Catrall neće biti djelom reboot sezone kultne serije "Seks i grad", no producenti su joj izgleda pronašli zamjenu. Bilo je jasno kako će glumica Nicole Ari Parker utjeloviti jednu od Carrienih prijateljica, no najnovija je vijest da će zamijeniti Samanthu u punom smislu te riječi. Uz Sarah Jessicu Parker, Kristin Davis i Cynthiju Nixon i Nicole će biti ravnopravna članica prepoznatljive glumačke ekipe.

image
Nicole Ari Parker na setu
MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Fotografi su je već uhvatili na setu, a ako je suditi po fotografijama, tumači snažnu i zaposlenu ženu, baš kakve su i njezine prijateljice. Američka glumica najpoznatija je po ulozi u seriji "Empire" i u filmu redatelja Paula Thomasa Andersona "Kralj pornića".

A 'Just Like That', koji će se na HBO Maxu prikazivati u deset epizoda, trenutačno je u procesu snimanja, a glumice su već podigle dosta prašine zbog svojih odjevnih kombinacija. Primjerice, Carrie se u jednoj sceni pojavila u haljini koja je navodno brenda brze mode, a svi su taj potez kostimografkinje ocijenili kao loš budući da smatraju kako se Carrie nikad ne bi pojavila u odjeći high-street brenda. No, ono što je neosporno je vjerojatno rekordna gledanost koju će serija postići upravo zbog ovakvih "sitnica" koje joj iz dana u dan dižu popularnost i jačaju iščekivanje kod publike. No, mnogi su revoltirani upravo zbog Samanthe te će sedmu sezonu preskočiti.

image
Slavna četvorka
LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nove fotografije sa snimanja kultne serije: Sarah Jessica Parker modnom kombinacijom pokazala raskoš na setu

Da se između Kim i Sarah nešto događa bilo je jasno i tijekom snimanja serije, a sve je kulminiralo nakon snimanja drugog filma "Seks i grad". Producenti su je nagovarali da pristane na snimanje, no glumica im je odbrusila govoreći:

"Toliko sam dugo glumila Samanthu Jones jer jako volim 'Seks i grad'. To je na mnogo načina bio pravi blagoslov, no nakon drugog filma bilo mi je dosta. Nisam mogla razumijeti zašto me jednostavno ne zamijene drugom glumicom umjesto da me gnjave. Ne znači ne!", rekla je Cattrall prije dvije godine kada su se dogovarali honori i glumačka postava za reboot.

image
Odnos Face i Carrie obrađivat će se i u novoj sezoni.
PROFIMEDIA

Čitajte i: Zaradila je milijune i proslavila se u cijelom svijetu, no u svojoj trgovini u New Yorku pokazala je svoje drugo lice

Serija je prvi put prikazana 1998. godine, a ima sveukupno šest sezona, dok je snimanje sedme u tijeku. Mnogi je smatraju djelom koje je uvelike igralo ulogu u promjeni položaja žena u društvu. Serija je osvojila sedam Emmyja i osam Zlatnih globusa.

Linker
18. travanj 2024 19:19