Promo Viktor Drago
Za veliki dojam!

Ručno izrađene lutke u kreacijama Matije Vuice izložene u Rovinju

Izložba lutaka pod imenom 'Fragile', djelo je skupine umjetnika koji su zajedničkom suradnjom na projektu kreirali unikatno djelo, oduševljava preciznom izvedbom i raskošnim detaljima inspiriranih modnim potpisom dizajnerice Matije Vuice

Izrada svake pojedine lutke traje gotovo 20 sati: od nastanka same lutke iz ručno rađene keramike, preko detalja poput prirodne kose koja se prilagođava svakom modelu, baš kao i make up, do trepavica od prirodne dlake koji se nanose delikatnim potezima najmanjih kistova. Nakon toga nastupa izrada haljina Matije Vuice, koja odijeva lutke u svoje bajkovite kreacije, replike svojih poznatih cotoure haljina i korzeta, od identičnih, vrhunskih materijala i dekorativnih detalja.

Promo Viktor Drago

Lutke Venezuelanskog kazališnog lutkara Patricia Alejandra, zablistale su do sada neviđenim sjajem. Viktor Drago, umjetnički direktor ovog projekta, sudjelovao je u svim aspektima projekta, dodajući završni dodir, te za svaku lutku gradi posebnu scenografiju, kulise koje će dočarati svijet između granica sna i jave, po mjeri lutaka.

Promo Viktor Drago

Čak šesnaest lutaka, za koje autori u šali kažu da je izrada iziskivala 16.000 pokreta, ujedno je i najava velikog novogodišnjeg spektakla, ekskluzivne modne revije dizajnerice Matije Vuice, koja će se održati 30. prosinca pod nazivom 'Mulini capsule collection', za odabrane uzvanike i goste hotela Monte Mulini!

Na izložbi koja se može razgledati od 30. studenog do 6. siječnja u svim dijelovima luksuznog i pomalo mističnoga hotela Adriatic, čak i njegovim stubištem te sobama, isplati se uputiti na kratak put do Rovinja, kako bi doživjeli pravu adventsku čaroliju!

Promo Viktor Drago

Linker
20. travanj 2024 14:49