Getty Images
ZA 29,90 KN

Romanse, intrige i strasti: Najbolji ljubavni romani u paketu s Glorijom

U paketu s novim brojem magazina Gloria, koji je u prodaji od 25. srpnja, ne propustite najbolje ljubavne romane!

U paketu s novim brojem magazina Gloria, koji je u prodaji od 25. srpnja, ne propustite najbolje ljubavne romane!

Idealno štivo za plažu - intrige, romanse i strasti - donosi vam novi broj magazina Gloria. U paketu za 29,90 kuna ne propustite knjigu s najboljim ljubavnim romanima na 180 stranica.

Ana Fors u romanu "Čudo ljubavi" donosi priču o poznatom odvjetniku Viktoru koji je punio trač-rubrike svojim načinom života, dok se Neva brinula za njegovo dijete za koje on i nje znao da postoji, dok Rosie Kugli u "Uvala jedne ljubavi" piše o Adele koja odrasta u obitelji u koju mnogi nemaju pristupa i za koju je predviđeno ono najbolje, ali je život skreće na neke druge puteve. "Ljubav putuje svijetom" Silvije Mayer prati priču Niki koja je avanturu s danom doživjela kao ljubav svog života dok je on cijelo vrijeme sjedio na dva stolca. Nakon ponovnog susreta, njih će dvoje zamijeniti uloge. Julija Sibera, pak, u romanu "Ogrlica" piše o Lindi kojoj je poginuo muž, ali se uz nju našao prijatelj kako bi joj olakšao boli.

Četiri romana na 180 stranica bit će vam najbolje društvo na plaži: knjigu najboljih ljubavnih romana potražite u paketu s Glorijom po cijeni od 29,90 kn!

Linker
26. travanj 2024 03:09