Promo
POPULARNA KOSOVARKA

Rita Ora u kolovozu dolazi u Zadar!

Megapopularna svjetska pop zvijezda Rita Ora u kolovozu će nastupiti u Zadru! Vijest o koncertu ove britanske pjevačice i kantautorice čije pjesme redaju pohvale međunarodne struke koji će se održati 30. kolovoza na Višnjiku zasigurno će oduševiti brojne njene fanove u Hrvatskoj, ali i posjetitelje koji će tada boraviti u Zadru i okolici.

Uz Zadar, Rita Ora ovog će ljeta na svojoj turneji povodom promocije novog albuma Phoenix nastupiti diljem Europe, a za koncerte koje je do sada održala u gradovima poput Pariza, Milana, Londona, Osla, Stockholma i dr. tražila se karta više. U sklopu iste turneje obišla je i Aziju, Ameriku te Australiju gdje su je jedva dočekali deseci tisuća fanova.

Rita Ora vlasnica je hitova poput "Let You Love Me", "Anywhere", "Your Song" i brojnih drugih, a njene pjesme redovito se nalaze u vrhu glazbenih ljestvica. Nedavno je ušla u povijest i oborila rekord star 30 godina jer je upravo singl "Let You Love Me" postao njena 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice imajući najviše pjesama u TOP 10. Ta ista pjesma također je ušla na službenu listu Top 40 najemitiranijih pjesama u 2018., dok su četiri Orina singla na Biggest 2018 Airplay Records ljestvici.

Njen novi album "Phoenix" već je ostvario nevjerojatnih 330 milijuna emitiranja samo u Velikoj Britaniji. Posljednjih pet hit singlova skupilo je preko milijardu Spotify emitiranja diljem svijeta, s globalnim hitom "Your Song" koji je sam dostigao više od 352 milijuna emitiranja. To je ujedno i njezin najveći hit u Europi. Drugi svjetski hitovi uključuju "Lonely Together", suradnju s pokojnim glazbenikom, DJ-om i producentom Aviciijem uz "Anywhere", "For You" i "Girl", svaki od njih s velikim domaćim i međunarodnim uspjehom.

Linker
04. listopad 2022 13:17