ROCKINEXPOSURES/STARTRAKSPHOTO.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
ne propustite

Rage Against The Machine pripremaju spektakl u Zagrebu, a evo i tko su specijalni gosti

Jedan od najvažnijih bendova svih vremena, adrenalinska bomba iz Los Angelesa, nastupit će u zagrebačkoj Areni u kasno ljeto.

Jedan od najvažnijih bendova svih vremena, adrenalinska bomba iz Los Angelesa, nastupit će u zagrebačkoj Areni u kasno ljeto.

Public Service Announcement, apsolutno najtraženija svjetska turneja benda Rage Against The Machine stići će i do naših krajeva, a kao specijalni gosti dolazi uzbudljiv hip hop duo Run The Jewels. Zagrebački koncert bit će jedini RATM datum u regiji i krugu od najmanje 400 km, uz daleko najpovoljniju cijenu ulaznica u odnosu na sve druge europske svirke.

Koncert će se održati u subotu 17. rujna 2022. godine, a početak prodaje ulaznica planiran je za utorak, 26. travnja u 11:00, kroz prodajni sustav Eventim.

Rage Against The Machine u svom originalnom i jedinom sastavu - Zack De La Rocha, Tom Morello, Brad Wilk i Tim Commerford, objavili su reunion turneju još 2019., nakon 11 godina pauze, i u trenu postali najiščekivaniji glazbeni događaj na planeti.

image

Rage Against The Machine

PRESS

Nakon pomicanja uzrokovanih pandemijom, službeni početak dogodit će se 9. srpnja, poslije čega slijedi prvi dio sjevernoameričke turneje koji završava u kolovozu s pet koncerata u njujorškom Madison Square Gardenu. Na Stari kontinent grupa se seli tijekom ljeta.

U ovim krajevima RATM su se ukazali samo jednom, i to prije 20-tak godina u ljubljanskom Tivoliju u sklopu „Battle Of Los Angeles“ turneje, da bi tri četvrtine benda nastupilo 2017. na Šalati kao Prophets Of Rage. Specijalni gosti zagrebačkog koncerta još su jedno ogromno glazbeno ime, ponajbolji hip hop bend proteklog desetljeća, sjajan duo Run The Jewels.

Linker
26. travanj 2024 18:53