Koncertno ljeto

Proslava rođendana na Peristilu: Glazbena diva Zorica Kondža najavila svoj veliki koncert u rodnom Splitu

Osim velike proslave rođendana u svom rodnom gradu, Zorica najavljuje i koncertima bogato ljeto - kako na kopnu, tako i na obali.

Zorica Kondža, osim što će svojim jedinstvenim glasom i pjesmom ove godine uljepšati ljetne večeri brojnim obožavateljima, posebno će ipak biti u Splitu. Zorica će imati čast zapjevati u samom srcu Splita, na kultnom mjestu Peristilu 23. lipnja, a svoj solistički koncert pod nazivom 'Vrijeme ljubavi', održat će ususret renomiranom Splitskom festivalu koji se održava u prvom tjednu srpnja. Njime će ujedno počastiti splitsku publiku povodom svojih trideset i pet godina duge karijere koja je izrodila mnogobrojne hitove kao što su 'Tako je lako', 'Zar je voljeti grijeh', Sve je noćas protiv nas', 'Ti si moj san', 'Ima jedan svijet' i mnoge druge.

Sve ovo za Zoricu će biti još posebnije, a čast i zadovoljstvo tim veće, jer će zajedno sa svojom publikom na kultnom mjestu rodnog Splita, ujedno proslaviti svoj šezdeset i drugi rođendan.

image

Zorica Kondža

SASA STOJANOVIC SAPA

Osim velike proslave rođendana u svom rodnom gradu, Zorica najavljuje i koncertima bogato ljeto - kako na kopnu, tako i na obali.

Čitajte i: Na glavnoj pozornici: Aklea Neon na Seasplashu prvi puta predstavlja ženski bend na festivalu

Svi nastupi ovog ljeta

"U čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila pozivam vas da zajedno provedemo nezaboravnu večer posvećenu ljubavi. Prisjetit ćemo se mojih najljepših pjesama kroz trideset i pet godina solističke karijere na poseban dan kojega s nestrpljenjem iščekujem 15.08., na Veliku Gospu. Prepustit ćemo se glazbi i emocijama i večer pretvoriti u noć za pamćenje. Hvala vam dragi moji što zbog vas još uvijek trajem!', poručila je Zorica za svoj veliki koncert na Veliku Gospu u čarobnom ambijentu šibenske tvrđave Sv. Mihovila.

Najavljeni datumi koncerata Zorice Kondže: 17. lipnja Đakovo; 30. srpnja Vela Luka; 04. kolovoza trogirska Kula Kamerlengo; 05. kolovoza Sisak; srce Šibenika Sv. Mihovila bit će puno 15.kolovoza; zatim slijedi 18. kolovoza Kastav na Kastavskom ljetu; 26. kolovoza Vrbnik, te 27. kolovoza Sv. Križu Začretje.

"Zato pripremite glasnice za naredne mjesece i ne propustite uživati u vrhunskim izvedbama Zorice Kondže kao i zvucima zabavne glazbe prožete mediteranskim duhom, jer sve ovo garantira odličnu atmosferu i nezaboravan provod", poručuju iz tima cijenjene glazbenice.

Linker
15. travanj 2024 21:12