ZDRAVA NAVIKA

Pravo je vrijeme za maraton joge: U njemu mogu učestvovati i apsolutni početnici

Splićanka Andrea Vidas diplomirala je modni dizajn za zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu, ali životno i profesionalno se posvetila jogi koju prakticira posljednjih 18 godina.

Ako ste vikend odlučili provesti u Zagrebu, no bez nekog konkretnog plana, naš je prijedlog da napravite nešto za sebe - i pritom učinite dobro djelo. Jer u studiju Velvet Pepper u Vinogradskoj ulici održava se joga maraton, a sav prihod donirat će se udruzi Noina arka koja pruža pomoć nezbrinutim životinjama. U istom prostoru dostupne su i masaže - tajlandska, shiatsu, klasična, energetska... - a sve pod vodstvom senior učiteljice joge Andree Vidas.

image

I ljubimci su dobrodošli

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Isprobala sam vježbanje na trampolinu i iznenadila se koliko sam kalorija potrošila

"Sredstva se iskoriste za hranu, troškove liječenja životinja i slične potrebe. Naš prostor je “pet friendly” pa svatko tko dođe može dovesti svog ljubimca. Moja desetogodišnja mješanka Coco Chanel redovito je s nama u studiju. U svemu mi pak pomaže Dora Šegović, učiteljica joge i moja zlatna desna ruka", govori Andrea Vidas, Splićanka koja je diplomirala modni dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, no u potpunosti se posvetila jogi, koju prakticira već 18 godina.

image

Instruktorica Andrea Vidas u akciji

VEDRAN PETEH/CROPIX

Čitajte i: Kako sam od ‘antisportašice‘ došla do razine da u planku izdržim više od tri minute

Studio je otvorila prije osam godina, a posljednje četiri na svojim maratonima okuplja kolege iz raznih dijelova Hrvatske. Svi oni u tome sudjeluju volonterski, i to od jutra do mraka. Joga se, naime, tijekom subote i nedjelje održava od 9 do 22 sata, a tu su i ukupno 24 sata masaže.

Upad na njen “Pepperthon: Čovik Čelik” plaća se 200 kuna i vježbaš koliko god želiš.

Druga opcija je platiti 50 kuna i odabrati jedan sat joge, dok su masaže 200 kuna, a svi programi osmišljeni su tako da u njima mogu uživati i iskusni vježbači i debitantni.

image
PRIVATNI ALBUM
Linker
15. travanj 2024 12:13