Druga prilika

Poziv upomoć: Pogledajte kako proslavljeni splitski chef i zavodnik strahuje od neuzvraćene ljubavi!

Ivan Pažanin zaljubljenik je u klapsku pjesmu, ali i zvijezda Rišpetovog spota ‘Fermaj me‘.

Stanku u snimanju novih epizoda popularnog RTL-ovog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan - kuhaj" u kojem je ponovno član žirija, popularni splitski chef iskoristio je da ponovno stane pred kamere. Ivan Pažanin (37) zvijezda je spota splitske klape Rišpet s kojom ga veže dugogodišnja suradnja.

image

Pero Kozomara, Ivan Pažanin i Ivo Amulić

PERO KOZOMARA

Prije šest godina sa svojom je tadašnjom djevojkom, pravnicom Andreom Koprčinom na jedrenjaku snimio spot za pjesmu "Reći ćeš mi fala" s kojom je klapa Rišpet nastupila na 56. Splitskom festivalu, a sad je u ljubavnoj baladi "Fermaj me" odglumio zavodnika koji strahuje od - neuzvraćene ljubavi.

image

Ivan Pažanin i Andrea Koprčina na snimanju spota 'Reći ćeš mi fala' 2016.

PERO KOZOMARA

"U njoj se on lagano predaje, ali se i dalje nada da će njegova draga uspijeti spriječiti njihov rastanak i zaustaviti ga prije nego što zauvijek ode od nje", kaže Pero Kozomara, osnivač klape Rišpet koji je i autor glazbe za pjesmu "Fermaj me".

Pogledajte video


Stihove potpisuje Andrea Ratković, a aranžman i produkciju Leo Škaro. Redatelj spota je Željko Petreš, a klapa Rišpet njima najavljuje svoj peti nastup u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinkog 23. ožujka 2022.

"Dosad smo četiri puta rasprodali koncerte u jednoj od naših najljepših dvorana: atmosfera je bila fenomenalna i to želimo ponoviti. Bit će opet i gostiju, ali to neka zasad ostane mala tajna. Naši koncerti su uvijek puni laganih nježnih balada, dalmatinske pjesme, naših hitova, kao i brzih "živih " pjesama u kojima publika uživa, te s nama pleše i pjeva. To nam svima treba u ovim vremenima", kaže Pero Kozomara i dodaje spas nije samo u pismi, nego i u ljubavi. Baš kako govore stihovi iz njegove posljednje pjesme: "Čekam spas u tvojoj ruci, ti sad reci di je put..."

image

Klapa Rišpet 23. ožujka peti put nastupa u Lisinskom

PERO KOZOMARA
Linker
15. travanj 2024 04:44